Sony Network Communications samarbejder med Astar for at lancere Web3 Incubation Program

Følgende artikel hjælper dig med: Sony Network Communications samarbejder med Astar for at lancere Web3 Incubation Program

Sony Network Communications, et datterselskab af Sony Group, er gået sammen med multi-chain smart kontrakt netværket Astar for at lancere et web3 inkubationsprogram.

Ifølge en pressemeddelelse vil inkubationsprogrammet blive hostet af Startale Labs, en Singapore-baseret virksomhed, der udvikler dApps og infrastruktur og leverer forretningskonsulenttjenester baseret på sin ekspertise inden for multi-chain protokol udvikling.

Programmet løber fra midten af ​​marts til midten af ​​juni i år, og programmet vil inkubere web3-startups fra hele verden uanset deres stadier. Det vil omfatte sessioner fra globale web3-virksomheder og VC-virksomheder, såsom Dragonfly og Fenbushi Capital, såvel som forretnings- og teknologistrategisessioner, der udnytter Astars udvikling, tidligere rådgivning og R&D-forretningsekspertise.

Gennem inkubationsprogrammet kan deltagende startups få direkte forbindelser og feedback med web3-virksomheder i verdensklasse som Web3 Foundation, Polkadot og Alchemy. Sony kan også overveje at investere i lovende startups i programmet.

I løbet af ansøgningsperioden, der løber fra 17. februar til 6. marts, vil Sony beslutte, om 10-15 kohorter skal optages i programmet, kulminerende med en demodag den 18. juni afholdt i Sony Group Corporations hovedkvarter i Tokyo under Japan Blockchain Week. Omkring 200 personer, inklusive virksomheder og investorer, der deltager i inkubationsprogrammet, vil deltage.

“Vi er glade for at kunne lancere web3-inkubationsprogrammet med Sony Network Communications, et driftsselskab i Sony-koncernen, som har været involveret i NFT-sektoren og andre web3-initiativer i koncernen. Vi håber at dele viden og ressourcer fra begge virksomheder for at give værdi til de deltagere, der er udvalgt til programmet, og skabe nye use cases og projekter,” sagde Sota Watanabe, CEO for Startale Labs.

🔥 Anbefalede:  Jeg pitchede min latterlige opstartside til en robot-VC

Sony og dets datterselskaber har presset sig ind på web3-området i løbet af det sidste år. I april sidste år indgik Sony Network Communications et samarbejde med det digitale kreative studie Sun Asterisk for at lancere en virksomhed i Singapore, der tilbyder kontraktudvikling og konsulenttjenester om NFT-relaterede projekter.

Sony Music, et andet datterselskab af Sony Group, støttede NFT-markedspladsen MakersPlace i en finansieringsrunde på $30 millioner. Sony Group investerede også 250 millioner dollars i Epic Games’ 2 milliarder dollars fundraise til deres metaverse-initiativer.

Sony er også gået sammen med Theta for at lancere 3D NFT’er, der er kompatible med Sonys Spatial Reality Device (SRD). I november 2022 indgav Sony PlayStation et patent, der bruger blockchain-teknologi og NFT’er til at spore aktiver i spillet. Samme måned afslørede det japanske multinationale konglomerat også Mocopi, et mobilt motion capture-kit, der giver enhver mulighed for at oprette videoer eller betjene avatarer i realtid med metaverse-apps som VR-chat.