Sonos VS Bose Soundbars: Vad är det bättre valet?

Letar du efter en bra ljudröst för din nästa hemmafest? Förmodligen precis som de flesta av oss hamnar du också mellan de två översta. Sonos och Bose erbjuder båda fantastiska soundbars. Men du vill bara köpa det bästa till ditt hem. En bra soundbar kan ge nytt liv till en döende fest.

Så vi har gjort en snabb jämförelse för Bose och Sonos soundbars för att hjälpa dig med ditt köpbeslut. Dessutom, i kampen om de bästa, är det bara vettigt att gå vidare med det troliga bästa från båda sidor, Sonos Playbar och Bose SoundTouch 700.

Sonos Playbar VS Bose Soundtouch 700

Från och med deras design kommer Sonos Playbar i en jämförelsevis högre design men i nästan liknande form jämfört med Bose SoundTouch 700. Men båda har en minimalistisk design och ett elegant utseende.

Bose SoundTouch 700 går in för en komplett svart look medan Sonos Playbar blandar det svarta med lite silver också. Sonos Playbar har några knappar inklusive volymen samt spela/pausa-knapp på vänster sida.

Eftersom endast Bose soundbar kommer med en egen fjärrkontroll mellan de två, måste du konfigurera din TV-apparats fjärrkontroll med Sonos Playbar för att styra den. Men när vi går vidare till den viktigaste aspekten av denna tekniska jämförelse, erbjuder båda faktiskt liknande ljudkvalitet.

BOSE QC-HÖRSNAPPAR VS AIRPODS PRO: DE BÄSTA BRUSDÄMPANDE TRÅDLÖSA HÖRSNAPPARNA

Vad som är en liten besvikelse för de flesta basälskare, du skulle behöva en extra subwoofer för de extra höga volymerna för båda dessa ljudfält. Men om du letar efter bättre ljudklarhet i både mellanklass och high-end, erbjuder båda lika bra ljud i high-end.

Men enligt Forbes-jämförelsen mellan de två är Bose SoundTouch 700 lite bättre på att emulera en surroundljudsupplevelse än Sonos Playbar. Men totalt sett är det svårt att välja en klar vinnare här, både Sonos Playbar och Bose SoundTouch 700 är utrustade med inbyggt Alexa-stöd och kommer att rocka lika bra med dina befintliga TV-högtalare.

LÄS ÄVEN: BOSE SPEAKERSNOW FÖR DIN TV

Så i slutändan är det verkligen en fråga om de där små subtila skillnaderna och vad du prioriterar när det kommer till din soundbar. Dela också dina tankar om Sonos Playbar vs Bose SoundTouch 700 i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button