Solana NFT-markedspladsen Magic Eden lukkede en serie B-runde på $130 mio

Følgende artikel hjælper dig med: Solana NFT-markedspladsen Magic Eden lukkede en serie B-runde på $130 mio

Solana NFT-markedspladsen Magic Eden lukkede en serie B-runde på $130 mioMagiske Eden

Solana NFT-markedspladsen Magic Eden har rejst 130 millioner dollars i en serie B-finansieringsrunde ledet af Electric Capital og Greylock Partners sammen med venturekapitalfirmaerne Lightspeed Venture Partners, Sequoia Capital og Paradigm. Midlerne vil blive brugt til at udvikle primære (Launchpad) og sekundære (Magic Eden) markedspladser og udforske multi-chain muligheder ud over Solana.

I marts rejste Magic Eden $27 millioner i serie A-finansiering. Virksomheden har nu nået status som enhjørning og er vurderet til 1,6 milliarder dollars.

Den ni måneder gamle fællesskabsfokuserede markedsplads markedsfører sig selv som et “hjem for den næste generation af digitale skabere.” Det har lanceret MagicDAO, hvor indehavere af en af ​​de 30.000 Airdroppede Magic Tickets kan oprette forbindelse og træffe beslutninger omkring markedspladsens fremtid.

Magic Edens Launchpad har med succes lanceret 250 NFT-projekter indtil videre og tilbyder tilpasning, marketing og operationel support til nye kollektioner. Det sekundære marked giver brugerne adgang til likviditet og udforsker et stort antal samlinger. Magic Eden har et nul noteringsgebyr og et transaktionsgebyr på 2%.

Ifølge virksomhedens internet side, modtager markedspladsen over 10 millioner månedlige besøgende og mere end 100.000 daglige tegnebogsforbindelser. Magic Eden er ansvarlig for over 90% af al Solana NFT gaming sekundære handelsvolumen, hvilket beløber sig til $1,8 milliarder.

“NFT’er er den bedste bro til at bringe folk ind i Web3 – de er sjove, sociale og kulturelle oplevelser og gør Web 3 så meget mere tilgængelig for den gennemsnitlige forbruger,” Jack Lu, medstifter og administrerende direktør for Magic Eden sagde på Twitter.

🔥 Anbefalede:  Advarsel: Genkender du disse 7 tidlige advarselstegn på Blogger-udbrændthed?

“Siden vores start har vi truffet den bevidste beslutning om at støtte både vores skabere og brugere gennem denne enorme æra med vækst for både virksomheden og industrien. Det bedste er, at vi lige er startet,” Lu kommenterede.

Læs relaterede indlæg: