Solana Labs afslørede den første Web3-smartphone nogensinde, Saga

Følgende artikel hjælper dig med: Solana Labs afslørede den første Web3-smartphone nogensinde, Saga

solana saga smartphoneSolana Labs

Medstifteren og administrerende direktør for Solana, Anatoly Yakovenko, annoncerede, at Solana frigiver sin egen smartphone “Saga” – den første Web3-fokuserede mobile enhed. Smartphonen vil koste omkring $1.000 og blive frigivet i begyndelsen af ​​2023.

“Det er tid for krypto til at blive mobil,” sagde Yakovenko på en konference i New York. I mellemtiden kommenterede Steven Laver, leder af mobilingeniør hos Solana Labs, at med hensyn til mobiltelefoner i Web3, “føles det stadig, som om vi er i 2007.”

Mange applikationer, der bruger blockchain-teknologi (dApps), er kun tilgængelige på browsere, hvilket begrænser brugeroplevelsen. Plus, mange krypto-tegnebøger virker ikke på mobiltelefoner. Med en Web3-fokuseret telefon vil dApps kunne sammenlignes med almindelige telefonapps. Yakovenko nævnte også et problem, der følger NFT-samlere: Når de vil være i tide til en NFT mynte, skal de medbringe deres bærbare computere overalt, hvor de går.

“Det er på tide, at web3-udviklere begynder at bygge til mobilbrug i stedet for omkring mobilbrug. Blokeringerne for at nå dette mål er klare: App Store-politikkerne for Google og Apple har ikke udviklet sig til web3. Forvaringsløsningerne på telefoner er ikke blevet til noget. Softwaren og hardwaren er ikke indbygget integreret,” Yakovenko skrev i et blogindlæg.

Solana afslørede også open-source Solana Mobile Stack (SMS), som muliggør native Android Web3-apps på Solana. SMS forvandler tegnebogen til et telefonlagsoperativsystem og tillader en problemfri kørsel af dApps, der ligner smartphone-apps.

Steven Laver introducerede telefonens tre teknologier: Seed Vault – en nøgleopbevaringsløsning; Mobile Wallet Adapter – til at bringe transaktionssignering fra dApps til Android; og Solana Pay til Android – der bringer innovationer inden for mobilbetalinger, såsom tryk for at betale.

🔥 Anbefalede:  Undersøgelse indikerer, at brugere ikke er tilfredse med Google-resultater. Hvordan påvirker det SEO-indsatsen?

Martin Noam Slutzkymedstifter af InvesteringNFT og grundlægger af Alef&Sky, sagde, at Solanas Saga er “en reel innovation for mobilindustrien og et gennembrud for udviklingen af ​​Web3.”

“Solana-smartphone skal stadig bevise sig selv, men ved at tilbyde udviklere at skabe en rig mobiloplevelse med et open source-softwareværktøj på Solana, og give dem mulighed for at underskrive vigtige transaktioner, lave handel, og forbedre dagligdagen for kryptobrugere og ved at øge antallet af Web3-produkter og -tjenester nye brugere, vil de virkelig ændre spillets regler, og det er det, der skal til for at gøre et produkt revolutionerende, og tage et stort skridt fremad det blockchain-integrerede internet,” uddybede Slutzky.

Efter et stort styrt i sidste uge er Solanas pris langsomt ved at komme sig. I de seneste 24 timer har SOL oplevet en stigning på 8,4 % og handles i øjeblikket til 40,18 USD.

Læs relaterede indlæg: