Solana-baseret y00ts NFT-kollektion introducerer stipendieopdateringer

Følgende artikel hjælper dig med: Solana-baseret y00ts NFT-kollektion introducerer stipendieopdateringer

Solana-baserede NFT-projekt y00ts har annonceret “y00ts-stipendium”-opdateringer.

y00ts er en samling af 15.000 NFT’er udviklet af DeGod-skabere. De tokens, der oprindeligt hed Duppies, viser yeti-avatarer med forskellige træk. Den officielle møntproduktion af samlingen starter den 2. september, og den offentlige udsalgspris vil være 375 $STØV (ca. 1.000 $ i skrivende stund).

y00ts

For at få adgang til prægningen skal brugerne komme på en såkaldt “y00tlist”, også kendt som “y00ts-stipendium.” Dette system administrerer projektets hvidliste og giver enkeltpersoner adgang baseret på deres fortjeneste.

Personer, der ønsker at ansøge om “stipendiet” for at få en y00ts NFT, skal forbinde deres Solana-punge til webstedet. De skal derefter bekræfte deres identiteter ved hjælp af Twitter-konti og besvare flere spørgsmål om sig selv. Når arbejdet er færdigt, ”accepterer” projektets tilladelsesliste ansøgere baseret på deres svar, og holder listen gennemsigtig og offentlig.

Derudover har projektet for nylig annonceret muligheden for at redigere ens ansøgning. Men når applikationen er redigeret, går den til slutningen af ​​køen. I skrivende stund har projektet allerede lukket for ansøgninger til listen.

Ifølge internet side, har udviklere bag y00ts NFT-projektet valgt denne form for tilladelsesliste for at opbygge et fællesskab af “de sejeste mennesker i Web3.” For eksempel er social media influencer Gary Vaynerchuk allerede blevet accepteret til programmet.

y00ts

Men da Web3-området er kendt for dets anonymitet og privatliv, hvor mange faktisk seje Web3-personer vil ønske at afsløre deres rigtige identiteter, selvom de får y00ts nfts?

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvordan genererer man kundeemner med WhatsApp Chat Widget på et websted?