Solana-baseret DeGods NFT-kollektion bliver royaltyfri

Følgende artikel hjælper dig med: Solana-baseret DeGods NFT-kollektion bliver royaltyfri

Solana-baseret DeGods NFT-kollektion bliver royaltyfri

Det Solana-baserede NFT-projekt DeGods bliver royaltyfrit. Den 9. oktober delte DeGods et tweet, der annoncerede projektets opdatering samt dets overførsel til bevis for arbejde.

Fra nu af vil skaberne modtage 0% af royaltygebyrer i stedet for de 9,99%, de tidligere fik. Navnlig var nedskæringen af ​​salget, som skaberne tidligere fik, lidt højere end de gennemsnitlige royalties blandt NFT-samlinger.

Vi mener stadig, at royalties er et utroligt eksempel på brug af NFT’er. Vi vil fortsætte med at støtte skabere, der ønsker at finde løsninger til at håndhæve royalties. Vi mener, at dette er den bedste beslutning for vores virksomhed på nuværende tidspunkt. Det er på tide, at vi tager en ny tilgang.

DeGods sagde om opdateringen.

Interessant nok delte DeGods ikke den nøjagtige årsag bag denne beslutning om at blive royaltyfri.

DeGods er en Solana-baseret samling af 10.000 PFP-stilede NFT’er, der først blev lanceret i oktober 2021. Den 11. oktober er den gennemsnitlige salgspris for en DeGod NFT 8,4 ETH (ca. 10.360 USD i skrivende stund), med 1 million SOL handlet . Projektet byder også på dets utility token, $DUST, som i øjeblikket er værd $1,29, da prisen faldt med 4% efter royalties meddelelsen.

I september introducerede skaberne af DeGods et nyt NFT-projekt, “y00ts.” Personer, der var villige til at modtage adgang til tilladelseslisten, skulle udfylde en spørgsmålsformular med deres data og besvare flere spørgsmål. Efter dette valgte projektets skabere, hvem der var værdig nok til at deltage i mønten, og udtalte, at de sigter mod at opbygge et fællesskab af “de sejeste mennesker i Web3.” Ifølge udmeldingvil y00ts også gennemgå royaltyopdateringer.

🔥 Anbefalede:  Samsungs næste foldbare enheder bliver dyrere

Læs relaterede indlæg: