Solana-baserede Magic Eden introducerer valgfri royalties

Følgende artikel hjælper dig med: Solana-baserede Magic Eden introducerer valgfri royalties

Solana-baserede NFT-markedsplads Magic Eden flytter til valgfri royalties. Fra og med den 15. oktober kan platformens brugere bestemme skaberens royalties, når de køber en NFT. Opdateringen kører allerede, og kunder kan nu ændre indstillingerne på deres brugerprofiler.

Ifølge en Twitter-tråd har Magic Eden gradvist skiftet til denne funktion. Virksomheden har rådført sig med skabere og handlende, før de kommer med en endelig beslutning. Den drastiske ændring kan have fulgt de seneste opdateringer på Hadeswap- og Solanart-markedspladserne, da begge Solana-baserede platforme har introduceret valgfri royalties, hvilket gør dem til stærke konkurrenter.

4/ Markedet har i et stykke tid bevæget sig mod valgfri royalties for skabere. Disse diagrammer viser de kumulative tegnebøger, der har brugt valgfri royaltymarkedspladser til at købe eller sælge NFT’er. pic.twitter.com/wxiU800l2P

— Magic Eden 🪄 (@MagicEden) 15. oktober 2022

NFT-samlere har nu mulighed for at vælge mellem at betale fuld royalties, halvdelen eller ingen. Men at skære i royalties til skabere kan resultere i begrænsning af hjælpeprogrammer eller frynsegoder introduceret af kunstnerne.

Ud over opdateringen begyndte markedspladsen at køre en kampagne for fjernelse af platformsgebyrer på ethvert salg. Magic Eden arbejder i øjeblikket på denne funktion og planlægger at introducere den inden for en overskuelig fremtid.

Magic Eden annoncerede også den kommende lancering af et Creator Monetization Hackathon. Arrangementet er rettet mod udviklere og har en præmiepulje på $1 million. Markedspladsen opfordrer deltagerne til at tænke på alternative skaberindtægtsværktøjer. Blandt dommerne i hackathonet er medstifter af Solana Labs Anatoly Kovenko, Helius Labs og NFT-tjenesten Moon Rank.

Royalties har for nylig været et varmt emne i NFT-området, og Magic Eden er ikke den eneste virksomhed, der har foretaget ændringer i tilgangen til royalties. Royalties tilbyder skabere og udviklere passiv indkomst efter lanceringen af ​​NFT’er, når et token bliver videresolgt; data tyder dog på, at de ikke er hovedindtægtsstrømmen for NFT-indsamlinger. To projekter, DeGods og Y00ts, blev royaltyfrie i begyndelsen af ​​oktober. Cirka to ud af fem Doodles er også royaltyfrie.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Xiaomi introducerer prototype Augmented Reality-briller, "Wireless AR Glass Discovery Edition"