Social Future sikrer $6 millioner til at bygge AI-drevet virtuel social platform

Følgende artikel hjælper dig med: Social Future sikrer $6 millioner til at bygge AI-drevet virtuel social platform

Social Future sikrer $6 millioner til at bygge AI-drevet virtuel social platform

Social metaverse virksomhed Social Future har rejst 6 millioner dollars i en finansieringsrunde sammen med kryptoinvestorer, herunder SNZ, Everest Venture Group, Folius Ventures, Y2Z Ventures, Mask Network, Tess Ventures, Stratified Capital og Mindfulness Capital.

Virksomheden er medlem af OMA3 (Open Metaverse Alliance), som samler kendte web3- og metaverse-virksomheder, herunder brands som Animoca Brands og Decentraland. Social Futures mål er at forme fremtiden for sociale oplevelser ved at inkorporere phygital interaktion, fordybende indhold og selvsuveræne fællesskaber.

Social Future bygger sit flagskibsprodukt, MAY (“Mød en anden dig”). Bygget med AI og på blockchain giver MAY brugere mulighed for at generere 3D virtuelle verdener, der kan ejes, hvor udtryk og stemmer formidles i realtid via avatarer. Disse virtuelle verdener hænger sammen og kan med tiden blive et åbent metavers for socialt samvær og leg.

Med et enkelt klik kan brugere oprette NFT-rum, hvor avatarer og fællesskaber bor. Social Future hævder, at MAY forbedrer metaverse oplevelser med AI-ledsagere og AI-funktioner i 3D-rum, hvilket muliggør ejerskab af aktiver.

Social Futures oprindelige IP, ThreeEarsBunny (TEB), vil blive integreret i MAY som en sjov forlystelsespark med en samling af NFT-baserede spil. TEB blev lanceret for to måneder siden og har allerede samlet et fællesskab på 30.000 medlemmer.

Siden lanceringen officielt i januar hævder Social Future at have vokset sin brugerbase til over 100.000 brugere fra Nordamerika og tilmeldt mere end 20.000 unikke aktive tegnebøger (UAW) om ugen. Halvfjerds procent af dets brugere er krypto-native, og en MPC-pung er på vej til at bygge bro over Web2-brugere til fordelene ved web3, såsom ejerskab af deres sociale indhold. Brugere kan generere deres egne digitale aktiver med kommende generative AI-funktioner på deres platform.

🔥 Anbefalede:  Fiverr Affiliate Program Review (tid til mere $$$)

“Vores vision er at forbinde mennesker med følelser gennem AI-drevne kreationer og interaktioner i 3D-fællesskaber. Vi tror på, at MAY vil transformere den måde, folk forbinder og interagerer med hinanden på, og vi ser frem til at bringe denne vision ud i livet,” sagde Vance Gong, grundlægger af Social Future, i en erklæring.

Læs mere: