Snoop Dogg og Sam Jones skal lancere “Shiller”, en Web3-udsendelsesplatform for skabere

Følgende artikel hjælper dig med: Snoop Dogg og Sam Jones skal lancere “Shiller”, en Web3-udsendelsesplatform for skabere

Den verdenskendte musiker og skuespiller Snoop Dogg og teknologientreprenøren Sam Jones er gået sammen om at udvikle “Shiller”, en web3-udsendelsesplatform for skabere.

Duoen har til formål at revolutionere indholdsskabelsesindustrien ved at give kunstnere, NFT-projekter, brands og influencers en række innovative funktioner og værktøjer samt muligheden for at tjene penge på indhold.

Shiller vil byde på interaktiv video- og lydstreaming, chats, spil og andre måder at interagere med fællesskabet på. Endnu vigtigere, skabere vil være i stand til at token-gate deres video- og lydindhold, dele produkter fra websteder og fremme ikke-fungible token-samlinger. Faktisk er henvisningen til NFT’er allerede der i applikationens navn – “Shiller” betyder en “person, der promoverer NFT-samlinger eller tokens” i indfødt web3-slang.

Med appen får influencers mulighed for at modtage gaver og kryptovaluta-tips, der kan udbetales i fiat-valutaer. Mere end det, vil Shiller give skabere mulighed for at udvikle deres tokens og digitale pas. Navnlig vil applikationen også byde på sin markedsplads, hvor brugere kan købe og bytte deres foretrukne skaberes NFT’er.

Shiller lanceres i april i år. Platformen vil kun være tilgængelig for udvalgte skabere, så personer, der er villige til at bruge den, bør ansøge på en dedikeret internet side.

“Jeg er spændt på at samarbejde med Sam for at lancere Shiller til verden. Denne app giver virkelig en platform for skabere til at nå deres fans på unikke måder og tjene penge på deres eget indhold. Som du ved, handler jeg altid om at engagere mine fans direkte på mine egne præmisser, og Shiller er perfekt til det,”

🔥 Anbefalede:  3 store grunde til at du skal blogge med WordPress

sagde Snoop Dogg.

Lanceringen af ​​Shiller markerer Snoop Doggs seneste satsning på web3-verdenen. Rapperen har tidligere udgivet flere metaverse musikvideoer, såsom “Crip Ya Enthusiasm” og “From The D 2 The LBC.” Dogg har også en grund i The Sandbox metaverse, som ligger i “California Dreamin”-distriktet.

Læs mere om Snoop Dogg: