Snoop Dogg og Eminem bringer den første metaverse-inspirerede liveoptræden nogensinde til VMA’er

Følgende artikel hjælper dig med: Snoop Dogg og Eminem bringer den første metaverse-inspirerede liveoptræden nogensinde til VMA’er

Eminem og Snoop Dogg

Snoop Dogg og Eminem forbereder en Otherside-metavers-tema live-optræden til MTV’s Video Music Awards. Denne søndag den 28. august vil de to berømte rapsangere, indehavere af BAYC NFTs, fremføre en sang “From the D 2 the LBC”, med Bored Apes.

Hvert år fejrer Video Music Awards de bedste sange, albums og kunstnere. Snoop Dogg, Eminem og deres hit “From the D 2 the LBC” er nomineret til kategorien Bedste Hip-Hop. Sangen blev udgivet den 24. juni. Musikbegivenheden, som i gennemsnit har 38 millioner publikummer, vil nu se en forestilling, der promoverer Web3 og NFT-adoption.

Det er første gang i to årtier, at de to musiklegender optræder sammen. Sidste gang de kom sammen var i 2001 til det ikoniske nummer “Bitch Please II” fra The Marshall Mathers LP. Satsningen markerer også rappernes første optræden ved VMAs i over ti år. Eminem er den næstmest nominerede kunstner i VMAs historie, efter Madonna, med 60 VMA-nomineringer og 13 priser.

Eminem ejer Bored Ape #9055 sammen med de andre 96 NFT’er, mens Snoop Dogg er endnu mere engageret i rummet og er kendt som en NFT-hval, Cozomo de’ Medici. Han er også aktiv i The Sandbox metaverse.

The Otherside-metaverse, som rapperne repræsenterer i sangen, er stadig under udvikling. Alligevel har det solgt Otherdeed NFT’er til en værdi af over 500 millioner dollars, også kendt som virtuelle lande i metaverset. På OpenSea NFT-markedspladsen ligger Otherdeed for Otherside-kollektionen i øjeblikket på en fjerdeplads som den bedste NFT-kollektion nogensinde.

På trods af den store eksponering handler Bored Ape Yacht Clubs oprindelige token, ApeCoin, stadig lavt. Mønten er i øjeblikket på $5,11; det nåede et højdepunkt på $26 i april.

🔥 Anbefalede:  Blockchain-trends for 2023 af Forkast: Hvad kunne afslutte kryptovinteren?

Læs relaterede indlæg: