Snoop Dogg falder ind på EDC med overraskende NFT-drop

Følgende artikel hjælper dig med: Snoop Dogg falder ind på EDC med overraskende NFT-drop

EDC på Las Vegas Motor Speedway via Unsplash

Hvis du ikke troede, at den årlige globale dansebegivenhed Electric Daisy Carnival (EDC) kunne blive endnu mere trist – tænk om igen! Snoop Dogg mødte op til et overraskelsessæt sidste weekend ved festens første fulde udgave siden pandemien, selv i samarbejde med ZASH Global Media sammen med begivenhedens hovednavn Grimes for at forære en heldig deltager med den seneste en-af-en tilføjelse til Bored Apes Yacht Club – men først efter at droner overnaturligt strålede Simian NFT til stjernerne via en flåde af droner.

Lokal outlet Las Vegas Weekly sagde, Hvis det føles som om Electric Daisy Carnival Las Vegas er sket meget på det seneste, er det fordi, det har gjort det – to gange i løbet af de sidste syv måneder.” EDC måtte springe sin 2020-begivenhed over af indlysende årsager og udsatte deres 2021-udgave til oktober i stedet for deres sædvanlige maj-slot. Sidste weekends udgave, temaet “Kinetic Bloom” som hyldest til “vækst og såning af positive frø til vores fremtidige selv”, markerede EDC’s tilbagevenden til sin normale tid på året sammen med sit faste hjem på Las Vegas Motor Speedway.

Deres glædelige hjemkomst bød på en helt ny scene og et anslået natlig fremmøde på over 100.000 festglade. Las Vegas Weekly sagde, at vindforholdene “tvang aflysningen af ​​fredag ​​aftens traditionelle fyrværkeri”, men heldigvis stod Snoops overraskelsesvidunder i stand, og det gav endnu mere spænding, end EDC-fans havde sat sig for – selv med al hypen.

De, der følger Grimes – en berømt DJ, producer og (hvem kunne glemme?) tidligere elsker af Elon Musk – på sociale medier fik et tidligt indblik i begivenhederne i vente. Lørdag morgen Grimes tweeted, “Vi tager dig med på en T3chn0 Odyssey i aften på EDC med det første Space Drop nogensinde …. And New unreleased Music,” med en meget Grimes-agtig techno chic musikvideo vedhæftet.

🔥 Anbefalede:  Startups finansieret af Blume Ventures

Ifølge Las Vegas Weekly indtog Snoop scenen på befaling af chill trap-kunstneren Jauz, en anden kunstner faktisk på EDC-serien. Den legendariske LA-fødte rappers uventede optræden markerede faktisk Snoops anden optræden i Sin City inden for de sidste to uger alene efter endnu et nyligt, uplanlagt set på det ikoniske tilholdssted Friends & Lovers.

“Under Snoops overraskende optræden blev publikum betaget af et ekstraordinært lysshow, da en galakse af droner strålede en første af sin slags Bored Ape Yacht Club NFT op i himlen,” rapporterede Us Weekly. Efter at have præget kunstværket på blockchain, “gav ZASH også en heldig koncertgænger med den faktiske Bored Ape NFT (vurderet til næsten $300.000), der lyste op for publikum i droneshowet.”

“Det er virkelig bemærkelsesværdigt at være en del af historien og skabe den første Bored Ape drone NFT nogensinde til ZASH og Lomo ved EDC 2022,” sagde Bart Hendrikx fra Dronehistorier, flåden bag hele ekstravaganzaen. De har leveret lignende himmelsk underholdning til andre store navne som Burning Man og UNICEF.

De, der kun var til festen i ånden, kunne stadig deltage i forestillingen. Musikfokuseret streamingplatform Lomotiv samarbejdede officielt med EDC for at dele hele weekenden med Web2. Us Weekly sagde, at Lomotif havde en hidtil uset 80 millioner seere og 1 milliard annoncevisninger, mens Snoop optrådte blandt droneprojektionerne, da deres placering på Apples steg til #101. I takt med det overraskende BAYC-fald gav Lomotif også en anden heldig fan med en ny 2022 Tesla Model X Plaid til en værdi af $200.000. Man må undre sig – måske er EDC-pas de nye lotterisedler.

🔥 Anbefalede:  Bluehost vs Wix: Sammenligning og anmeldelse Hvilket webhotelvalg er bedst at komme i gang med i 2023?

Web3-data- og efterretningsudbyderen ZASH arbejdede allerede med EDC sidste år og chokerede yderligere et par millioner mennesker med en overraskende optræden af ​​Lil Nas X.

Snoop Dogg er selv en livslang entertainer og regelbryder, og har været hurtig til at omfavne det blomstrende forhold mellem blockchain-teknologi og scenekunst, og udgav endda den første Metaverse-musikvideo nogensinde for et par uger siden. Hans næste album – et duo-samarbejde med DJ Steve Aoki kaldet “Alpha Doggzz Da Da EP” – udkommer som et NFT-album senere på måneden.

Selvom nogle skeptikere under pandemien hævdede, at den globale interesse for Metaverse og relaterede teknologier for det meste stammede fra karantænens nødvendige isolation, beviser Web3s vedvarende udbredelse i den post-pandemiske verden, at paradigmet er kommet for at blive.

Som ZASH’s EDC-producer Sam Salony fortalte Us Weekly: “Vi går ind i en ny æra, der er defineret af et udviklende forhold mellem teknologi og kreativitet; det er en ære at arbejde med kunstnere, der ikke kun har gjort en indflydelse i det rum, men som har en så stærk vision om, hvor det er på vej hen – det er det, ZASH handler om. At omdefinere begrænsninger og skabe noget nyt.”

Læs relaterede indlæg: