Snart vil Apple AirPods Pro være i stand til at reagere på dit miljø

Følgende artikel hjælper dig med: Snart vil Apple AirPods Pro være i stand til at reagere på dit miljø

Simon Cohen / Digitale tendenser

Ved Apples årlige WWDC-begivenhed i dag annoncerede Apple nogle smarte nye AirPods Pro-færdigheder, der gør det nemmere at få mest muligt ud af øretelefonernes aktive støjreduktion og gennemsigtighedstilstande. De nye forbedringer vil blive understøttet af iOS 17 og macOS Sonoma, som begge vil være tilgængelige til efteråret.

Æble

Den første funktion kaldes Adaptive Audio, en valgfri tilstand, der sidder mellem fuld støjreduktion og gennemsigtighed. Den bruger indbygget behandling til at bestemme den rigtige mængde støjreduktion og gennemsigtighed til din givne situation og anvender automatisk disse ændringer.

Conversation Awareness overvåger din stemme, så hvis du begynder at tale, kan den sænke lydstyrken af ​​den musik, du lytter til, og samtidig aktivere fuld gennemsigtighedstilstand, hvilket gør det nemmere at høre den person, du taler til. Sony udgav en lignende funktion på WF-1000XM4 trådløse øretelefoner.

Telefonopkald vil også drage fordel af Adaptive Audio. Apple siger, at du vil være i stand til at slå mikrofonerne fra med et tryk på den kraftfølende kontrol, mens du er i gang med et opkald. Hvis du bruger gennemsigtighedstilstand under et opkald, og du tilfældigvis kommer forbi en kilde til høje lyde, som f.eks. konstruktion, vil AirPods Pro forsøge at filtrere disse lyde ud, mens du holder din stemme klar for både dig og dine opkaldere.

Endelig sagde Apple, at enhedsskift ved brug af AirPods vil blive forbedret, hvilket giver en hurtigere og mere problemfri oplevelse.

AirPods Pro 2 er allerede nogle af de bedste trådløse øretelefoner, du kan få til støjreduktion, gennemsigtighed og opkaldskvalitet, og disse nye funktioner ser ud til, at de vil størkne den position, mens de gør det endnu sværere for andre øretelefoner at indhente.

🔥 Anbefalede:  5 Eksempler på salgsopfølgnings-e-mail

Du kan læse om alle de andre Apple WWDC 20203-meddelelser i vores fulde dækning.