Snap for at teste NFT’er som AR-filtre til Snapchat

Følgende artikel hjælper dig med: Snap for at teste NFT’er som AR-filtre til Snapchat

Snap for at teste NFT'er som AR-filtre til Snapchat

Snap fortsætter med at teste AR til Snapchat, men denne gang tilføjer selskabet på sociale medier NFT’er for at give skabere mulighed for at fremvise deres digitale samleobjekter som AR-filtre. Virksomheden skulle begynde at teste funktionen i slutningen af ​​august, Financial Times rapporteret.

Snapchat tilbyder allerede brugere AR-filtre, der pålægges virkelige billeder og tilføjer et billedlag i baggrunden eller forgrunden.

For at opleve NFT-funktionen på platformen skal skabere lave NFT’er på en NFT-platform og overføre dem til Snapchat som linser. Blockchain-teknologi tilskriver NFT-filteret til dets skaber ved at certificere ejerskab. Som FT forklarede, vil det være gratis at vise NFT’er på Snapchat, og platformen vil fokusere på at finde måder, hvorpå skabere kan tjene penge på deres designs.

I en blog stolpeskrev Snap, hvordan AR er ved at blive et stærkt værktøj til markedsføring, da teknologien forbedrer brugeroplevelsen.

“Augmented reality er vigtigt for væksten af ​​vores forretning,” administrerende direktør for Snap Evan Spiegel engang fortalte CNBC.

Modemærker, såsom Burberry, bruger Snaps AR-mode-prøveværktøjer og andre funktioner, der giver brugerne mulighed for at se wearables i deres hjem og udforske dem grundigt.

I sidste måned begyndte Snaps konkurrent, Meta, at teste NFT’er på Instagram-historier med SparkAR, virksomhedens augmented reality-platform. Sociale medieplatforme ser ud til aktivt at tage avanceret teknologi i brug. I sidste uge annoncerede Reddit, at det lancerede en NFT-markedsplads, der giver brugerne mulighed for at købe avatarer som profilbilleder.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  21 forskellige typer bloggere og blogs til at inspirere dit næste forehavende