SMW 2023 Super Early Bird billetrabat – SPAR OP TIL 50 %

Følgende artikel hjælper dig med: SMW 2023 Super Early Bird billetrabat – SPAR OP TIL 50 %

Brug kampagnekoden “MPOST20” for 20% rabat ved tilmelding. Super Early Bird-rabat udløber søndag den 14. maj 2023 kl. 23:59 (KST, UTC+9)

SMW 2023 Super Early Bird billetrabat – SPAR OP TIL 50 %

Seoul Meta Week 2023, den fremtrædende Web3 og Metaverse festival i Asien, har annonceret lanceringen af ​​sin Super Early Bird registreringsrabat. Dette er første gang i begivenhedens historie, at deltagere vil have mulighed for at købe billetter til halv pris, hvilket repræsenterer en besparelse på mere end $300.

Om SMW 2023

Præsenteret af TV CHOSUN, Chris & Partners og UNOPND, og ​​co-organiseret af Mpost.io og Token Post, vil Seoul Meta Week 2023 blive afholdt i COEX Auditorium i Seoul den 26. og 30. juni.

Vi har en imponerende række højttalere bekræftet til vores kommende begivenhed, med flere spændende navne, der vil blive offentliggjort i de kommende uger. Listen over bemærkelsesværdige talere, der allerede er bekræftet, omfatter fremtrædende fagfolk på området, anerkendte eksperter inden for deres respektive områder og dygtige tankeledere med værdifuld indsigt at dele. De omfatter:

  • Sebastian Borget – COO & Co-Founder hos The Sandbox
  • Natalia Modenova – Grundlægger & COO hos DRESSX
  • Cong Ye – Head of Generative AI and XR Product hos Tencent
  • Julie Krasnienko – Produktchef hos DRESSX
  • Kodai Morishitas – Spilproducent hos GREE

Programmet vil byde på en række keynote-taler, paneldiskussioner, co-hosted sidebegivenheder, netværksmuligheder og udstillinger, der også vil fremvise deres nyeste produkter og tjenester gennem hele den syv dage lange konference.

Derudover vil deltagerne drage fordel af indsigten og ekspertisen fra en bred vifte af industriledere og eksperter fra hele verden, som vil give deres perspektiver på de seneste trends og udviklinger i sektoren. Seoul Meta Week 2023 vil give en unik mulighed for at få uovertruffen adgang til forkant med web3 og metaverse innovation.

🔥 Anbefalede:  CB Insights: Metaverset er årets taber; AI er vinderen

Vi opfordrer på det kraftigste interesserede til at sikre sig deres plads pr køb af billetter uden forsinkelse. Super Early Bird-billetter er i øjeblikket tilgængelige, og deltagere kan få 20 % rabat på deres køb ved at bruge kampagnekoden ‘MPOST20’ under kassen. Bemærk dog, at deadline for køb af Super Early Bird-billetter er søndag den 14. maj kl. 23:59 (KST, UTC+9).

Vi ser frem til at byde deltagere fra hele verden velkommen til Seoul Meta Week 2023. Vi tror på, at denne begivenhed vil være medvirkende til at forme fremtiden for Web3 og Metaverse-landskabet.

  • Seoul Meta Week 2023 officielle hjemmeside: Link
  • Tilmelding til Super Early Bird billet: Link

Seoul Meta Week 2023 sekretariat

E-mail | [email protected]
Hjemmeside | www.seoulmetaweek.com

telefon | +82-02-375-4620