Sloveniens badeby udsteder NFT’er for at drive turismen

Følgende artikel hjælper dig med: Sloveniens badeby udsteder NFT’er for at drive turismen

Sloveniens badeby udsteder NFT'er for at drive turismen

Badebyen ved Adriaterhavskysten i Slovenien frigiver NFT’er for at vise sig selv som en innovativ, højteknologisk, bæredygtig destination for turisme. Portorož, en populær sommerdestination i den sydlige del af Piran, vil droppe tre NFT-kollektioner med hver 100 NFT’er. Kampagnen vil indeholde opgaver og præmier til deltagerne.

Projektets stjerne er Istriana-geden kaldet Srečka, en oprindelig race fra det nordlige Adriaterhavsområde. Turismehjemmesiden forklarede, at GOAT-akronymet oversættes til “Alle Tiders største”, og geder repræsenterer det stressfri liv, som turistdestinationen tilbyder sine besøgende.

“Den første opgave er at deltage i præmiespillet, den anden er at abonnere på destinationens e-nyheder og den tredje er at dele Srečko-klistermærkerne på deres Instagram og føje destinationsprofilen @portorozpiran til den,” turistgruppen forklaret reglerne.

En bruger kan erhverve tre NFT’er pr. samling efter at have fuldført en opgave. De, der samler tre NFT’er og fuldfører opgaverne, får en speciel limited edition NFT med en uoplyst præmie.

”Dette års innovationselement er repræsenteret af nye teknologier sammen med den traditionelle og lidt legende kampagne. Dørene til metaverset åbner sig og indleder et nyt marked for de kommende generationer,” sagde direktøren for Portorož Tourist Board, Aleksander Valentin.

I april, det slovenske turistråd lanceret “I feel sLOVEnia” NFT-projektet – et digitalt kort til fremme af turisme. Ved åbningen af ​​EXPO 2020 Dubai blev Slovenien introduceret som det første land, der tilbyder NFT’er til at implementere resultaterne af landets økonomi og fremme turistdestinationer. Samlingen bestod af 15.000 NFT’er, 360-graders højopløselige panoramabilleder og 3D-billeder.

Sloveniens regering leder efter flere måder at implementere digitale aktiver i landets økonomi. Det lille land med en befolkning på 2 millioner omfavner kryptovalutaer og understøtter Bitcoin. Det har fremsat et lovforslag om regulering af krypto med et forslag om en fast skat.

🔥 Anbefalede:  Vækst i installationer af Shopping-apps under pandemi

Læs relaterede indlæg: