Slår konkurrencen, grifters og negative stigma fra Web3 Gaming: CyberArena

Følgende artikel hjælper dig med: Slår konkurrencen, grifters og negative stigma fra Web3 Gaming: CyberArena

I et nyt spil kan spillere slå deres tabte mønter ud af den tidligere kæreste, der blev svindel SBF, ved at bruge deres foretrukne ikoniske kryptoheltes superkræfter. Det læste du rigtigt. Spillet hedder CyberArena – minigame – Crypto Arena. Men hvem ville kun være tilfreds med det scenarie i landskabet på dette brutale bjørnemarked?

Du kan også spille som andre berygtede kryptohelte og skurke, mens du kæmper og fjerner dine bjørnemarkeds-aggressioner i den krypto-relaterede arena, der ikke er Twitter!

Mens Twitter er kendt som PVP for sociale medier, oversættes ord ikke til blodsudgydelser… Men det gør CryptoArena. Karakterernes navne ændres for at respektere deres offentlige personligheder, men jeg er ikke sikker på, at nogen kigger på CE, Micheal Pilot eller Don’t-Kwon og spekulerer på, hvor disse fyre passer ind i krypto- og web3-rummet.

Bryd ind i CryptoArena;  Nye kampspilsfunktioner industriikoner

Er Grief Gaming ilde set?

Uden tvivl har 2022 og dele af 2023 været brutale for gennemsnitlige kryptoinvestorer. Selv de største virksomheder er blevet fanget med bukserne nede, uforberedte på bølgen af ​​ofte tilsyneladende meget negative begivenheder lige fra centraliserede servicekollaps til regeringsindgreb og revisioner.

I generationer har masserne vendt sig til spil for at undslippe deres til tider vanskelige, ja utålelige, realiteter. Selv SBF spillede League of Legends, mens hans imperium styrtede ned omkring ham. Det er klart, at spil ikke løser dine problemer. De berørte bør bestemt søge juridisk rådgivning, følge den seneste udvikling og finde ud af, hvordan man undgår at gentage de fejl, der koster dem millioner. Men når du har brug for en dopaminfrigivelse, og du har brug for en faste, hvorfor så ikke søge hævn i metaversen?

🔥 Anbefalede:  Android-telefoner stjæler (og slår) iPhone 14s bedste funktion ved CES 2023

Denne punch, kick og slam fight fest er nu tilgængelig til både desktop og mobilspil og kan tilgås her: https://crypto-arena.net/

Med over 30.000 spillere tilmeldt inden for den første uge og 200.000+ kampe allerede spillet, er det tydeligt, at Cryptosphere finder lindring for deres frustrationer, mens de også har det sjovt at “tage det uden for og væk fra Twitter”.

Slutmål for CyberArena

CryptoArena er dog ikke slutmålet. Holdet bag – Imperium Games – har til hensigt at bruge den hype, der er genereret fra deres CryptoArena-minispil, til at blande verdener af Web2 og Web3-spil.

Den fulde version af deres spil – CyberArena – udkommer senere i år og lover at bringe alle de fordele, CryptoArena demonstrerer, og så nogle – på kæde.

Imperiums store Web2-publikum har været den hurtigste til at adoptere minispillet, hvilket kan betyde, at man bringer millioner af nye spillere til Web3 for første gang. CyberArena indeholder detaljerede kampe, som ikke tidligere er set eller oplevet af Web3-spillere; især for Fight Game-entusiaster.
Spillere, der nyder CryptoArena og beslutter sig for at spille hele CyberArena-spillet efter dets udgivelse, vil nyde de bedste elementer i minispillet med tilføjet banebrydende grafik, ekstremt realistisk kampmekanik, intuitivt gameplay og blæsende ydeevne. Alt dette foregår i en dyb, falden, ny verdenshistorie, med rig og dyb karakterhistorie, der helt sikkert vil efterlade spillere hooked og vil have mere.

Mit eneste greb med CryptoArena minispillet? Jeg ville ønske, det havde dødsulykker som de gamle Mortal Kombat-hits. 👹