sLABS lancerer deres eget ‘Metaverse of things’ på LA keynote

Følgende artikel hjælper dig med: sLABS lancerer deres eget ‘Metaverse of things’ på LA keynote

Den 21. maj, Californien-baserede venturekapitalstudie Spatial Labs (sLABS) lancerede deres LNQ-bærbare internetteknologi på NeueHouse i Los Angeles – efter to år med udvikling af den nødvendige hardware og software til at skabe deres eget bud på tingenes spirende Metaverse. Støttet af JAY-Z’s investeringsfirma Marcy Venture Partners (MVP), har sLABS også indgået partnerskab med folk som Polygon og farveautoriteten Pantone for at gøre deres vision til virkelighed.

“De fleste NFT’er mangler brugbarhed i den virkelige verden,” sagde sLABS grundlægger Iddris Sandu kort efter at have indtaget scenen til sin LNQ keynote i lørdags. IRL-produkter som en hammer har fast nytte – uanset hvor meget dens pengeværdi svinger, kan du stadig bruge en hammer til at sætte søm i en væg. Den nytte er i sig selv noget værd. Uden fast nytte har NFT’er undladt at tage fart hos den brede offentlighed. Lige nu, sagde Sandu, tilbyder NFT’er i bedste fald pralerettigheder.

I stedet skaber sLABS tiltrængt kontekst. “Vi ønsker at flytte folks opfattelse væk fra NFT’er og tokenisering, væk fra at være spekulative former for værdi og fokusere på, hvordan vi kan levere fast nytte,” sagde Sandu. Indtast LNQ (udtales ‘link’), “et skalerbart værditilvækst økosystem for de fysiske objekter, du vil eje.”

Sidste weekends konference –tilgængelig på YouTube–tilbød tidlige brugere deres første konkrete kig på, hvordan sLABS’ begreb om “det bærbare internet” faktisk ser ud, og lancerede deres LNQ One-chip-proprietære teknologi, der optager IRL-objekter på blockchain, meget som den teknologi, Americana arbejder på med hjælp fra Reddits medstifter.

🔥 Anbefalede:  InMotion Hosting kupon & rabatkode

I modsætning til Americana driver sLABS’ chip i øjeblikket kun genstande af deres eget design og udgivelse, med den 13 mm og helt vandtætte LNQ One chip vævet lige ind. Tredjepartsobjekter er ikke af bordet, men sLABS har allerede stilfulde kapselkollektioner af deres egen “Hardware” på vej – enkle solide tøj i farver valgt af Pantone, bæredygtigt fokuseret fodtøj i samarbejde med LA-baserede Ales Gray.

Enhver af disse elementer, der er forbundet med blockchain via LNQ-teknologi, fungerer derefter i sLABS’ egen XR Metaverse, udstyret med et pas, der deler ægthed, herkomst og andre detaljer efter ejerens valg. Her kan brugerne endda overvåge den stigende og faldende værdi af deres egne varer, bevaret mod fysisk slid og ælde med digital evighed.

Brugerne selv deltager også i dette Metaverse. De kan komme ind på WearDrops, gemme filer ved hjælp af WearDrive, deltage i virtuelle begivenheder og selvfølgelig købe og sælge samleobjekter mellem hinanden. Brugere navigerer i dette Metaverse med deres egne avatarer – det er en anden måde, Pantone kommer ind på, idet de integrerer deres hudtoneguide med sLABS’ software til melaninniveauer for at gøre realistiske avatarer af ethvert menneske mulige. Mangfoldighed i Web3 er fortsat et presserende problem, og det er værd at bemærke auraen af ​​sort ekspertise omkring sLabs hele keynote-lancering.

“Supplerende til disse integrationer samarbejdede Pantone også med sLABS for at formulere en samling af seks farver, der afspejlede mærkets særskilte identitet,” står der i en pressemeddelelse om deres partnerskab. “Med rod i forbindelse og inspireret af naturen og biomimik omfatter kollektionen en kosmisk blå (PANTONE 2728 C), legende pink koral (PANTONE 709 C), falmet lilla (PANTONE 2107 C), Pureed Pumpkin (PANTONE 17-1449 TCX), Ibenholt (PANTONE 19-4104 TCX) og fransk eg (PANTONE 13-0400 TCX). Sammen sætter farverne, der fremkalder følelser af optimisme, komfort og selvtillid, et stærkt fundament, når vi fortsætter med at se til og designe for fremtiden.”

🔥 Anbefalede:  9 måder at rette fejl ved afsendelse af tekstbeskeder på iPhone

Sidste weekends lanceringsbegivenhed markerede kun den første installation i, hvad man kan forvente af sLABS og deres kohorter, da de ikke kun deltager i at skabe kultur, men også drager fordel af den globale beklædnings- og fodtøjsindustri – en værdi i øjeblikket til 2 billioner USD og forventes at vokse til 3,3 USD billioner i 2030. “Auraer” til LNQ-avatarer i nuancer efter Pantones eget valg med afrul senere i år – ligesom flere tøjudgivelser, funktioner og ventelister højst sandsynligt vil.

Engang ændrede JAY-Z spillet og krydsede sin rapkarriere med mode gennem sit streetwear-label Rocawear. Nu udnytter han belønningen fra et vellevet liv for at hjælpe med at skabe en endnu smartere måde at leve på for den fashionable fremtid. Hold dig opdateret for at se, hvordan sLABS’ tilgang til Metaverse of things ændrer spillet

Læs relaterede indlæg: