Skjulte NFT’er i Love Death + Robots

Følgende artikel hjælper dig med: Skjulte NFT’er i Love Death + Robots

Netflix-serien “Love, Death + Robots” gemmer på eksklusive NFT’er i afsnittene.

“Love, Death & Robots” er en Emmy-vindende animeret antologi produceret af Tim Miller og David Fincher. Selvom dette gyser- og science-fiction-show ikke anbefales til følsomme seere, fremmer det den uhyggelige blanding af skønhed, terror og fantasi.

Der er dog et særligt NFT-twist til den nyeste sæson. Sæson tre indeholder skjulte QR-koder. Fans kan støde på i alt ni koder, skjult på tværs af showet, dets sociale, fysiske billboards og digitale platforme. Hvert kunstværk afspejler seriens episoder.

Hver skjult QR-kode fører til én NFT. Når de scanner en kode, vil fans komme til hjemmesiden med “Love, Death & Robots”-visuals. Seere kan downloade animationerne gratis på en gammeldags “højreklik på gem” måde. De, der beslutter sig for at præge, skal kun betale gasgebyret for Ethereum-netværket og skal bruge Metamask eller Coinbase Wallet for at gøre det.

“Valget er dit, menneske,” siger velkomstsiden til projektet.

Enkeltpersoner kan også købe disse NFT’er på OpenSea. Den aktuelle bundpris for kollektionen er 0,002 ETH (ca. $40).

Love, Dead + Robots Opensea

Den tredje sæson af “Love, Death & Robots” blev lanceret fredag ​​den 20. maj. I øjeblikket har fansene kun fjernet blokeringen af ​​tre koder. Hvis du vil tjekke dem ud, er kunstværkerne tilgængelige på showets officielle internet side.

Hverken producenterne af serien eller Netflix vil tjene på salget.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad dit salgsteam ønsker, at marketing skal vide om 2022 LinkedIn State Of Sales Report