Skaberen af ​​Love, Death & Robots udvikler en Web3-serie

Følgende artikel hjælper dig med: Skaberen af ​​Love, Death & Robots udvikler en Web3-serie

Phil Gelatt, en Emmy Award-vindende instruktør af Kærlighed, Død & Robottervil samarbejde med anonymt indhold og OP3N at producere en Web3 tv-serie og -spil. Begge udkommer til sommer under navnet “Ghosts of the Deep.”

Anonymt indhold er en privat global medievirksomhed med kontorer i Culver City, New York City og London. Det producerede serier som Mr. Robot, True Detective og 13 Reasons Why.

Phil Gelatt og Anonymous Content sigter mod at udvikle et økosystem, der vil blive bakket op af NFT-indehavere. NFT-udviklingsplatformen OP3N vil levere blockchain-infrastruktur til integration af NFT’er i spillet og serien. Fans vil have mulighed for at købe seriens NFT’er, som vil give dem adgang til GOTD-fællesskabet og oplevelser.

Phil Gelatt er ikke ny inden for NFT-integrationer. Tidligere “gemte” han 9 NFT QR-koder i tredje sæson af Kærlighed, Død & Robotter. I øvrigt er kun 5 af dem blevet opdaget til dato.

“Som forfatter leder jeg altid efter friske og fantasifulde måder at fortælle historier og bygge verdener på. Det nye ved Web3 og usikkerheden om, hvordan det vil udvikle sig, gør det enormt spændende som et middel til at gøre netop disse ting,” sagde producenten.

Udviklerne Zac Ryder, Adam Grovers og Eric Stern fra Anonymous Content slutter sig til Gelatt for produktionen af ​​”Ghosts of the Deep.”

GOTD er ikke det første tilfælde af Web3-filmproduktion. Tidligere annoncerede Versus, Decentraland og Lumiere oprettelsen af ​​en NFT-kollektion til at finansiere “The Infinite Machine”, en film om Ethereum-medstifter Vitalik Buterin.

🔥 Anbefalede:  Den bedste aftaleplanlægningssoftware til små virksomheder [in 2023]

Læs relaterede indlæg: