Sjældne billeder af Heath Ledger, der skal sælges som NFT’er for at rejse penge til velgørenhed

Følgende artikel hjælper dig med: Sjældne billeder af Heath Ledger, der skal sælges som NFT’er for at rejse penge til velgørenhed

Heath Ledger NFTFra Heath Ledgers NFT-kollektion

Aldrig før sete billeder af den legendariske skuespiller Heath Ledger af fotografen Ben Watts bliver en NFT-samling. Fotografen mødte Ledger gennem sin søster Naomi Watts, der datede skuespilleren. Overskuddet fra salget går til Heath Ledger Foundation, som støtter adskillige velgørende aktioner, herunder Heath Ledger-stipendiet tildelt nye skuespillere og skuespillerinder.

De sjældne portrætter og intime billeder af Heath Ledger blev taget mellem 2002 og 2004. De viser Ledger skateboarding, surfing og nyder sit daglige liv. For eksempel er der et billede af Ledger, der kysser to hvalpe, Ned og Bob, som han adopterede sammen med Naomi Watts.

“Heath ved LA River til Interview Magazine. Han elskede at skate og surfe, så sessionen blev en sjov dag i stedet for et shoot,” lyder en billedtekst.

Samlingen dråber den 14. september kl. 12.00 EST. Ud over hver NFT vil de vindende budgivere modtage kunsttryk signeret af fotografen eller et eksklusivt magasin med Heath Ledgers unikke fotografier.

“Spontane øjeblikke ved LA River. Heath og Ben havde ikke tilladelse til at være der og ‘fandt’ bare en vej ind,” lyder en anden billedtekst fra et billede med titlen “Ingen tilladelse”.

Heath Ledger var en australsk skuespiller kendt for sine roller i “Brokeback Mountain” og “The Dark Knight”. Han vandt 36 priser, herunder Academy Award, Screen Actors Guild Award, BAFTA og Golden Globe Award. Ledger døde i 2008, i en alder af 28 år, på grund af en overdosis.

🔥 Anbefalede:  Pixel Buds Pro til $199 lander i juli

Den afdøde Hollywood-skuespiller er ikke den eneste afdøde berømthed med i NFT’er. Den amerikanske rapper The Notorious BIG har et helt metavers dedikeret til hans minde, og han var også genstand for en NFT-samling af OneOf.

Læs relaterede indlæg: