Sir Anthony Hopkins NFT-kollektion går live

Følgende artikel hjælper dig med: Sir Anthony Hopkins NFT-kollektion går live

Sir Anthony Hopkins skaber

For et stykke tid siden annoncerede den to gange Oscar-vindende skuespiller Sir Anthony Hopkins oprettelsen af ​​sin NFT-kollektion i samarbejde med Web3-oplevelsesfirmaet Orange Comet. Mønten af ​​samlingen berettiget Den Evige begynder officielt den 13. oktober.

Skuespilleren, der er bredt anerkendt for sin mindeværdige rolle som Hannibal i The Silence of the Lambs, har også fået en mindre kendt kunstnerisk side til sig, og han brugte sine talenter til at omdanne forskellige øjeblikke af sin karriere til kunstværker. NFT’erne “konceptualiserer en fortolkning af de enorme karakterarketyper, som Sir Anthony Hopkins har portrætteret i løbet af sin berømte filmkarriere,” viser en arketypisk fortolkning af hans forskellige filmroller, og præsenterer ham som The Jester, The Sage, The Lover, The Giver, The Ruler , Oprøreren, Udforskeren, Helten, Skaberen og Magikeren.

Som kunstner er jeg inspireret af kraften i kunst, musik, biograf og den illusionære drømmeagtige livskvalitet. Metaverse tilbyder en utrolig mulighed for at forbinde med et publikum på en helt anden måde. At tage min kunst til det næste niveau, med NFT som mit lærred, er virkelig et spændende forslag. Jeg er nok den ældste fyr i NFT-fællesskabet og på sociale medier, beviser, at alt er muligt i enhver alder.”

Sir Anthony Hopkins

Udover at have en NFT skabt af Sir Anthony Hopkins, får indehavere noget ekstra: adgang til eksklusive IRL-begivenheder og endda en chance for at tale med skuespilleren. Nogle vil også få autograferet Dreamscapes Art Book, indrammede print af NFT-kunst og et lydklip af kunstneren.

Mynten starter på Åbent hav kl. 20.00 BST.

🔥 Anbefalede:  Branża outsourcingowa przyciąga więcej kobiet do środowiska technologicznego

Læs relaterede indlæg: