Singapore domstol deaktiverer Bored Ape NFT-salg og fryser dets ejerskab

Følgende artikel hjælper dig med: Singapore domstol deaktiverer Bored Ape NFT-salg og fryser dets ejerskab

I denne uge skrev Singapore High Court historie ved at udstede det første forbud i verden for at beskytte en NFT i strid. En Bored Ape NFT brugt som sikkerhed for et kryptolån blev taget af en anden bruger og sat til salg. Retten gik ind for NFT’s primære ejer og udelukkede salg eller ejerskabsoverdragelse af NFT.

Singaporeanske Janesh Rajkumar har forsøgt at få sin BAYC #2162 tilbage fra långiveren “chefpierre.” Rajkumar brugte ofte den dyre NFT som sikkerhed for at låne kryptovalutaer på NFTfi, en NFT-lånemarkedsplads, der tillader låntagere at bruge deres NFT’er til at få den nødvendige likviditet.

Ifølge Straits Times, Rajkumar specificerede i låneaftalen, at han ikke ønskede at miste ejendomsretten til sin abe. Han ville tilbagebetale lånet i overensstemmelse hermed og kræve NFT tilbage. Men hvis lånet ikke blev betalt inden fristen, var han nødt til at informere långiveren og give Rajkumar en forlængelse af tilbagebetalingen. Aftalen detaljerede yderligere, at långivere ikke kunne bruge “afskærmningsmuligheden”, som giver långivere mulighed for at tage ejerskab af NFT, hvis tilbagebetalingen er forsinket.

Det første lån mellem Rajkumar og chefpierre blev underskrevet i januar og tilbagebetalt uden problemer. I marts modtog Rajkumar endnu et lån fra långiveren, men bad senere om en forlængelse af tilbagebetalingen. Diskussioner om et tredje lån fulgte kort efter, hvilket førte til, at chefpierre refinansierede det andet lån, som Rajkumar ikke kunne betale til tiden. Men da chefpierre nægtede at låne det resterende beløb ud, krævede han singaporeaneren tilbagebetale lånet senest den 21. april og truede med at bruge “afskærmnings”-funktionen.

🔥 Anbefalede:  Leica lancerer det Hisense-drevne $8.300 Cine 1, dets første 4K Laser TV, på CES 2023

Truslen gav Rajkumar mindre end 10 timer til at betale det resterende beløb af lånet, hvilket han ikke kunne. Derfor tog chefpierre sagen i egen hånd og brugte muligheden for at “afskærme” for at få ejerskab af Bored Ape.

Rajkumar forsøgte senere at tilbagebetale lånet, men chefpierre returnerede beløbet og blokerede ham. Chefpierre havde BAYC opført til salg på Opensea, men fortegnelsen er blevet deaktiveret på grund af “mistænkelig aktivitet.”

Læs relaterede indlæg: