Sig farvel til venteliste: Bings GPT-4 Powered Chatbot nu tilgængelig

Følgende artikel hjælper dig med: Sig farvel til venteliste: Bings GPT-4 Powered Chatbot nu tilgængelig

Microsofts Bing er endelig kommet i rampelyset med udgivelsen af ​​sin GPT-drevne grænseflade i sidste måned. Teknikgiganten har været forsigtig med det tempo, hvormed den introducerer det nye Bing-tilbud, drevet af OpenAIs GPT4-teknologi, til brugerne. Det ser dog ud til, at Bing nu nedbryder disse barrierer.

OpenAI, som Microsoft har investeret meget i, ser ud til at have fjernet ventelisten til den seneste iteration af Bing. Det betyder, at alle nu kan nyde de nye funktioner uden nogen ventetid. Windows Central rapporterede først denne nyhed, og ifølge TechCrunch, var flere e-mail-id’er i stand til at få adgang øjeblikkeligt, både nye og gamle. Selvom nogle e-mail-id’er ikke kunne få adgang til den nye Bing med det samme, er dette stadig en spændende udvikling.

Den seneste version af Bings landingsside har bevaret den velkendte “Tilmeld dig venteliste”-knappen, men bare rolig: Du kan nu logge ind og få øjeblikkelig adgang.

Microsoft har en begivenhed planlagt til torsdag kl. 11 ET, som hedder “Reinventing Productivity with AI.” Dagsordenen for dagens begivenhed er primært fokuseret på introduktionen af ​​AI-drevne værktøjer til Microsoft 356 og Dynamic 365, som er Microsofts konkurrent til Salesforce. Selvom tidsplanen er begrænset til disse emner, er der også mulighed for en annoncering relateret til Bing, hvilket gør denne begivenhed endnu mere spændende. For nylig blev Windows 11’s proceslinje udstyret med den GPT4-drevne bot fra Microsoft, og netop i denne uge blev Bing AI-chatbot-funktionen tilføjet til den stabile version af Edge-browseren.

🔥 Anbefalede:  Vigtig skattedeadline nærmer sig for arbejdsgivere

Bings succes med OpenAIs teknologi har været bemærkelsesværdig, med over 100 millioner daglige aktive brugere rapporteret for nylig. Hypen omkring AI-drevne chatbots har tiltrukket millioner af brugere, der er ivrige efter at prøve det. Men efter nogle brugere fandt en måde at få chatbot til at sige upassende ting, begyndte Microsoft at implementere begrænsninger på samtaler. Fra denne uge er grænsen blevet øget til 15 omgange i en samtale og 150 beskeder om dagen. Det er en spændende tid for AI-teknologi og dens potentielle indflydelse på den digitale verden.

  • Microsoft bekræftede, at Bing kører på den avancerede GPT-4-model. I januar annoncerede Microsoft og OpenAI fornyelsen af ​​deres partnerskab og deres planer for Bing-søgning for at omfavne AI-forbedrede opslagsfunktioner.
  • Microsoft har besluttet at afskedige hele sit etiske AI-team, mens det fokuserer sin indsats på OpenAI, en startup-virksomhed, der har udviklet avancerede kunstig intelligens-systemer såsom ChatGPT og DALLE 2. Dette har givet anledning til bekymring over virksomhedens dedikation til at opretholde et tæt forhold mellem produktdesign og AI-principper.

Læs flere relaterede artikler: