Shopify-forhandlere kan sælge Avalanche NFT’er gennem Venly-appen

Følgende artikel hjælper dig med: Shopify-forhandlere kan sælge Avalanche NFT’er gennem Venly-appen

Shopify tilbyder nu flere muligheder til sine millioner af handlende for at diversificere deres butikstilbud. Den multinationale e-handelsvirksomhed vil give mulighed for design, prægning og salg af NFT’er baseret på Avalanche-netværket gennem Venly Shopify-købmandsappen. Derudover behøver handlende ikke at være teknisk kyndige for at kunne sælge NFT’er.

Shopify-ejere kan oprette og omdanne NFT’er til varer, der kan fremvises og købes på deres butiksfacader. Bagefter kan købmænd tjene yderligere royalties på sekundære NFT-salg gennem Venly.

Købsprocessen vil også være enkel. Købere er ikke forpligtet til at have en eksisterende kryptopung; i stedet får de en e-mail med et link til en ny blockchain-pung.

“Med Shopifys vision om at gøre handel bedre og vores mål om at gøre blockchain enklere, tilbyder vi virksomheder et tilgængeligt indgangspunkt for begge. Venly Shopify NFT-appen giver brugerne den spændende mulighed for at engagere sig i Web3 eCommerce uanset deres tekniske ekspertise. Som en blockchain, der er meget hurtig, lavpris og miljøvenlig, var Avalanche et oplagt valg for os for at give virksomheder en fremragende NFT-salgsløsning.”

sagde Tim Dierckxsens, CEO og medstifter af Venly.

NFT’er vil uden tvivl blive mere tilgængelige for offentligheden som e-handelsgiganten genererer over $1 milliard i samlet omsætning pr. kvartal. Med meddelelsen slutter Shopify sig til et hurtigt voksende antal mainstream-platforme, der allerede har vedtaget NFT’er. Instagram og Facebook integrerede for nylig Ethereum, Polygon og Flow NFT’er for udvalgte digitale skabere i USA, Reddit lancerede NFT-kollektioner, og Twitter integrerede NFT’er som PFP’er.

NFT-handelsplatformen Metav.rs, som sigter mod at blive “Shopify of the metaverse”, rejste $3 millioner i en seed-finansieringsrunde ledet af Jsquare i oktober. Metav.rs er en Web3-startup, der leverer værktøjer til NFT-handel og metaverse-oplevelser, og hvem ved, måske bliver den en dag en konkurrent til Shopify.

🔥 Anbefalede:  47 Hanukkah-beskeder for små virksomheder