Shimza, Enzo Siffredi til overskrift EFTER 2049: Asiens største Formel 1 Grand Prix-fest før weekenden

Følgende artikel hjælper dig med: Shimza, Enzo Siffredi til overskrift EFTER 2049: Asiens største Formel 1 Grand Prix-fest før weekenden

TOKEN2049Asiens førende Web3- og kryptokonference, annoncerede en international DJ-line-up for EFTER 2049, den officielle afsluttende begivenhed for dens kommende Singapore-udgave. Med hovednavnet af den prisvindende DJ og producer Shimza, house-ikonet Enzo Siffredi og Hong Kongs Leon, Milam og Mo-Shi, finder AFTER 2049 sted fredag ​​den 15. september som årets største Formel 1 Singapore Grand Prix-fest før weekenden.

Overtager 57. etage i Singapores mest ikoniske bygning, Marina Bay Sands, AFTER 2049 vil indtage både den ekspansive tagterrasse med observationsdæk sammen med den berømte nattelivsinstitution CÉ LA VI. Med uovertruffen udsigt over den berømte Garden City-skyline vil AFTER 2049 blive afholdt i takt med træningsrunderne i Formel 1 Singapore Grand Prix – beliggende lige i hjertet af spændende natrace-action og underholdning.

Raphael Strauch, grundlægger af TOKEN2049 sagde: “Vi er begejstrede for igen at være værter EFTER 2049 på det ikoniske Marina Bay Sands-tag. Vi har omhyggeligt kurateret en unik DJ-lineup, som indeholder nogle af de største navne inden for elektronisk musik, sammen med en speciallavet scene og opsætning for at skabe en atmosfære, der simpelthen er uovertruffen. Vi forventer, at AFTER 2049 bliver et absolut højdepunkt.”

Et begrænset antal billetter til AFTER 2049 sælges via Beboerrådgiver fra 29. august og frem.

TOKEN2049 Singapore markerer konferencens største udgave nogensinde med over 10.000 deltagere, som løber fra 13. til 14. september 2023, forud for Singapore Grand Prix race weekend. Sponsorer af AFTER 2049 inkluderer innovative digitale økosystemer til blockchain og bankløsninger CrossFi; en globaliseret interaktiv platform for digitale aktiver BIB udveksling; Det åbne netværk (TON)opbygning af et Web3-økosystem på Telegram; Zetrixoffentlig infrastruktur for regeringer og grænseoverskridende handel; Smobler, en nøglefærdig metaversarkitekt med fokus på gamefi, phygital engagement og uddannelse; globalt markedsskabende og algoritmisk handelsfirma Auros; blockchain til det bedre – vechain; den globale leder inden for bopæl og statsborgerskab ved investering Henley & Partnere; global udveksling af kryptoderivater og hjemsted for OX-fællesskabet OPNX og førende inden for blockchain-sikkerhed, Quantstamp.

🔥 Anbefalede:  Sådan tilføjer du fødselsdagsfelt til kassen i Magento 2

Deltagerne vil være i stand til at høre fra nogle af branchens førende pionerer, produktive tankeledere og grundlæggende innovatører om alle aspekter af den bredere Web3, blockchain og krypto-arena, mens den fortsætter med at omdefinere verden af ​​traditionel finans og bank. Som en del af TOKEN2049 Ugekan deltagerne forvente at blive behandlet med en komplet række af 300+ sidebegivenheder, konferencer, netværksbegivenheder, workshops og fester, der finder sted i hele bystaten den 11.-17. september.

For at købe billetter til AFTER 2049, besøg venligst: https://ra.co/events/1748896

For mere information og fortsatte opdateringer om TOKEN2049 Singapore, besøg venligst: https://www.asia.token2049.com/.