Shakepay vs Newton 2023: Sammenlign kryptoplatforme i Canada

Følgende artikel hjælper dig med: Shakepay vs Newton 2023: Sammenlign kryptoplatforme i Canada

At købe kryptovalutaer i Canada er nemmere end nogensinde med fremkomsten af ​​kryptobørser og kryptomæglerplatforme som Newton og Shakepay.

Mens kryptoverdenen har haft et rystende år, er kryptomarkedet stadig næsten 1 billion dollar værd, og nye mønter bliver præget dagligt.

Shakepay og Newton er blandt de bedste kryptobørser i Canada, der giver dig mulighed for at købe, sælge, handle og trække din krypto til eksterne tegnebøger efter behov.

Denne Shakepay vs. Newton sammenligning dækker deres topfunktioner, understøttede kryptovalutaer, handelsgebyrer og fordele og ulemper.

Hvad er Shakepay?

Baseret i Montreal er Shakepay en kryptomæglerplatform, der giver canadiere mulighed for at handle Bitcoin og Ethereum øjeblikkeligt uden handelsgebyr.

Siden lanceringen i 2015 har Shakepay tjent mere end 1.000.000 canadiere, med krypto for over $7 milliarder handlet på platformen.

Det tilbyder også en af ​​de bedste kryptohandelsapps med en anmeldelsesvurdering på 4,5/5 i App Store og 4,6/5 på Google Play.

Hvis du vil købe Bitcoin med det samme med Interac e-Transfer, er Shakepay et godt sted at eje det på få minutter.

Hvad er Newton?

Baseret i Toronto er Newton en af ​​de bedste kryptobørser i Canada, der giver canadiere mulighed for at handle med et bredt udvalg af kryptovalutaer.

Det blev grundlagt i 2018 og er vokset til at blive en lavprisplatform, der tilbyder øjeblikkelig verifikation, 0% indbetalings- og udbetalingsgebyrer og netværksgebyrdækning op til 5 CAD.

Brugere kan handle 70+ kryptovalutaer på platformen uden handelsgebyrer. Generelt er Newton et godt sted at købe krypto med canadiske dollars.

Shakepay vs. Newton: Topfunktioner

Øjeblikkelig kontobekræftelse

Både Shakepay og Newton tilbyder øjeblikkelig kontobekræftelse ved at køre en automatisk identitetskontrol for at bekræfte dit telefonnummer og din identitet.

🔥 Anbefalede:  Hvor kan man købe Hedera (HBAR) i Canada i 2023

Du kan også blive bedt om at give dit offentligt udstedte billed-id og en hurtig selfie-video for yderligere bekræftelse.

Bekræftelsesprocessen tager minutter på begge platforme, hvilket gør det nemt for nye brugere at åbne en konto.

Finansieringsmuligheder

Både Shakepay og Newton giver dig mulighed for at finansiere din konto ved hjælp af flere metoder. Newton understøtter Interac e-Transfer, bankoverførsler, forhåndsautoriseret debitering og krypto.

Shakepay understøtter Interac e-overførsel, bankoverførsel og ETH/BTC-indskud.

Bankoverførsler tager 1-2 hverdage, mens Interac e-Transfer og kryptoindskud bogføres næsten øjeblikkeligt.

Handelsplatforme

Både Shakepay og Newton er tilgængelige på alle enheder. Du kan få adgang til din konto via deres iOS- og Android-mobilapps eller online via deres webgrænseflader.

I modsætning til Shakepay tilbyder Newton også Newton Pro, hvor institutionelle og aktive handlende kan handle over 100 kryptopar til konkurrencedygtige spreads på 0,1 % (bemærk, at Pro-tjenesten i øjeblikket er sat på pause).

Tilbagevendende købsfunktion

Shakepay giver dig mulighed for at indstille en foruddefineret tidsplan for at tillade automatiske kryptokøb på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Denne metode til gennemsnitlig dollaromkostning hjælper dig med at spare tid og penge.

I øjeblikket ser Newton ikke ud til at have den tilbagevendende købsfunktion.

Krypto Visa-kort

Shakepay pay tilbyder et crypto Visa-kort, så du kan bruge din crypto problemfrit fra din Shakepay-saldo. Kortet kan bruges til at shoppe og tjene bitcoin cash back på alle køb, uanset hvor Visa accepteres.

Shakepay-kortet er i beta og kun tilgængeligt på invitationsbasis – du skal tilmelde dig en venteliste for at få kortet.

Newton tilbyder i øjeblikket ikke et kryptokort.

Sikkerhed

Begge er registreret som pengeservicevirksomheder i Canada og er reguleret af FINTRAC. På begge platforme opbevares de fleste digitale aktiver offline i kølerum for at forhindre svindel.

🔥 Anbefalede:  5 bedste gratis online puslespil, du kan spille lige nu

Din konto er yderligere beskyttet med 2FA- og SSL-kryptering.

De to platforme giver dig også mulighed for at overføre fiat- og kryptoaktiver og opbevare dem sikkert i banken eller eksterne kryptopunge.

Shakepay vs. Newton: Understøttede kryptovalutaer

Newton understøtter flere kryptovalutaer end Shakepay. Mens Shakepay kun understøtter to kryptovalutaer, giver Newton brugere mulighed for at handle mere end 70 kryptotokens og -mønter.

Shakepay-understøttede kryptovalutaer inkluderer:

Newton-understøttede kryptovalutaer inkluderer:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoins
 • Cardano
 • Solana
 • Algorand
 • Dogecoin
 • Terra
 • Stellar
 • Bitcoin Cash
 • Fantom
 • Polka prik
 • Dai og flere andre

Shakepay vs. Newton: Handelsgebyrer

Shakepay og Newton tilbyder kommissionsfri handel, og du vil ikke pådrage dig nogen handelsgebyrer, når du køber og sælger krypto på begge platforme. Der er heller ingen indbetalings- eller udbetalingsgebyrer.

Så hvordan tjener Shakepay og Newton penge?

De to platforme tjener penge gennem spreads, når du afgiver købs- og salgsordrer. Disse er indbyggede transaktionsgebyrer på grund af forskellen mellem købs- og udbudspriserne, når du handler kryptovalutaer.

Newton-spændene er op til 2,00% pr. handel, afhængigt af den mønt, du handler, mens Shakepay-spændene varierer fra 1-3%.

Shakepay vs. Newton: Fordele og ulemper

Fordele

Både Shakepay og Newton har ingen ind- og udbetalingsgebyrer.

Newton har også et bredt udvalg af 70+ kryptovalutaer, hvilket gør det til et fantastisk sted at handle altcoins og stablecoins.

Ulemper

Den største ulempe ved Shakepay er, at den kun understøtter Bitcoin og Ethereum, hvilket er et stop for handlende, der ønsker at handle et udvalg af billige altcoins eller stablecoins.

Spreads på begge platforme kan også blive høje, op til 2,00 % på Newton og op til 3 % på Shakepay.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du en gratis bilstøvsuger i nærheden af ​​mig og sparer flere penge

Begge platforme tilbyder heller ikke en fuldgyldig kryptobørs for avancerede ordretyper (i modsætning til CoinSmart).

Shakepay vs. Newton: Bedst til

Shakepay er en fantastisk platform for nybegyndere, der leder efter en enkel og nem måde at købe Bitcoin og Ethereum på. Du kan nemt overføre disse aktiver til andre børser eller din hardwarepung.

Newton fungerer godt for nye og professionelle handlende, der ønsker at handle med et bredt udvalg af kryptovalutaer, herunder mindre kendte altcoins og stablecoins.

Shakepay vs. Newton: Sammenbrud

Shakepay Newton
Mønter udbydes Bitcoin og Ethereum 70+ mønter, inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Cardano, Solana, Terra, Stellar, Mana, Dai og mere
Handelsgebyrer Gratis Gratis
Spreder sig 1-3 % Op til 2,00 %
Udbetalingsgebyrer Gratis Gratis
Indskudsgebyrer Gratis Gratis
Finansieringsmuligheder Interac e-overførsel, bankoverførsel, elektronisk pengeoverførsel og krypto Interac e-overførsel, bankoverførsel og krypto
Sikkerhed 2FA og kølerum 2FA og kølerum
Kampagner Få en $5 bonus, når du indbetaler og bytter $100+ Få en $25 bonus efter handel med $100+

Relaterede:

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en flygtig og spekulativ investering. Hvis du beslutter dig for at investere, anbefaler vi, at du laver din egen research og kun binder midler, du har råd til at tabe. Forfatteren kan eje en eller flere af kryptoaktiverne nævnt i denne artikel.