Shakepay vs Binance 2023: $50 BTC-tilbud

Følgende artikel hjælper dig med: Shakepay vs Binance 2023: $50 BTC-tilbud

Shakepay og Binance er blandt de bedste cryptocurrency-platforme, der er tilgængelige for canadiske crypto-investorer og -handlere.

Shakepay er en kryptomægler, der tilbyder en nem og hurtig måde at handle Bitcoin og Ethereum på.

Binance er en international, kompleks, fuldgyldig cryptocurrency-udveksling, der understøtter et bredt udvalg af crypto- og fiat-valutaer og flere brugergrænseflader for at imødekomme begyndere og avancerede handlende.

Denne Shakepay vs Binance sammenligning graver i deres funktioner, understøttede kryptovalutaer, handelsgebyrer, fordele og ulemper, kampagner og mere. Vi dækker også det gratis bitcoin-tilbud på $50 fra CoinSmart.

Hvad er Shakepay?

Shakepay er en Montreal-baseret cryptocurrency-mæglerplatform grundlagt i 2015.

Det gør det muligt for canadiere nemt og hurtigt at handle Bitcoin og Ethereum provisionsfrit og opkræver ikke fiat/crypto-indskud eller udbetalingsgebyrer. Det er fantastisk for omkostningsbevidste handlende, der ønsker at maksimere deres gevinster.

Shakepay er kun tilgængelig i Canada, og derfor en fantastisk platform for canadiere, der ønsker at handle Bitcoin og Ethereum.

Hvis du tilmelder dig og handler med $100+ Bitcoin eller Ethereum, får du en kontantbonus på $5.

Hvad er Binance?

Binance blev grundlagt i 2017 af Changpeng Zhao og er vokset til at blive den største cryptocurrency-børs i verden efter handelsvolumen.

Det er en kompleks kryptobørs, der understøtter avancerede kryptohandelsfunktioner, herunder TradeView-kortværktøjer, kryptoindsats, P2P-handel, margin- og futureshandel, kryptolån, Binance Visa-kort og mere.

Binance tilbyder over 300+ kryptomønter og mere end 50+ fiat-valutaer, og det er kendt for sine laveste handelsgebyrer og hurtigere behandlingstid.

Dens oprindelige værktøjstoken, Binance Coin (BNB), tilbyder nedsatte handelsgebyrer på Binance-netværket. Du kan også købe og sælge BNB-mønter på Binance og andre børser.

Platformen er tilgængelig over hele verden, og derfor fantastisk for alle, der ønsker at handle et bredt udvalg af kryptovalutaer til bundpriser.

Hvis du tilmelder dig via vores henvisningslink, får du 20 % rabat på gebyrer eller op til 45 % rabat, når du betaler transaktionsgebyrer med Binance Coin.

Bemærk, at Binance suspenderede driften i Ontario sidste år, og du kan ikke bruge platformen, hvis du bor i Ontario.

Shakepay vs Binance: Topfunktioner

Øjeblikkelig kontobekræftelse

Både Shakepay og Binance følger KYC- og AML-reglerne, og du skal bekræfte din identitet for at deltage.

🔥 Anbefalede:  Sådan sparer du $200 om måneden

Shakepay tilbyder øjeblikkelig kontobekræftelse ved automatisk at tjekke med kreditbureauerne for at bekræfte din identitet inden for få minutter.

Medmindre den automatiske identitetskontrol mislykkes, vil du ikke blive bedt om at indsende identifikationsdokumenter.

Binance tilbyder manuel verifikation, og du bliver bedt om at uploade forsiden/bagsiden af ​​dit offentligt udstedte billed-id, selfie-video, seneste kontoudtog eller forbrugsregning og alle andre nødvendige dokumenter.

Verifikationsprocessen tager timer til flere dage. Du vil modtage en meddelelse om, hvorvidt du har bestået eller ikke bestået bekræftelsesprocessen. Du kan prøve op til 10 gange om dagen.

Finansieringsmuligheder

Shakepay tilbyder tre finansieringsmuligheder, nemlig Interac e-Transfer, Bankoverførsel og BTC/ETH-indskud fra en ekstern tegnebog.

Binance understøtter mange finansieringsmuligheder, herunder bankoverførsler, kryptoindskud, køb af kredit-/debetkort, kontantsaldo og tredjepartsbetaling via Simplex, Banxa og Paxos.

P2P-platformen understøtter bankoverførsler og 100+ betalingsmuligheder afhængigt af dit land.

Tilbagevendende købsfunktion

Både Shakepay og Binance tilbyder funktionen Gentagende køb.

I stedet for at købe krypto manuelt over tid eller i ét engangsbeløb, indstiller du automatiske køb for at give platformen mulighed for at købe krypto på dine vegne efter en forudbestemt tidsplan, f.eks. ugentligt, ugentligt eller månedligt.

Denne metode til gennemsnitlig dollaromkostning hjælper investorer med tidsslip med at spare tid og penge og sikre sig mod markedsrisici.

Krypto staking

Indsats giver dig mulighed for at deponere dine kryptoaktiver på din børs og optjene indsatsbelønninger for at vokse dine kryptobeholdninger uden direkte handel med kryptovalutaer.

Shakepay understøtter ikke kryptoindsats, så du vil ikke være i stand til at tjene renter på dine ETH/BTC-beholdninger.

Binance Earn understøtter 88 Locked Staking-produkter, inklusive SAND, TVK, CTK, ACA, STX og flere, og 13 DeFi Staking-produkter, inklusive DYDX, AAVE, BNB, USDT, BUSD, ETH, BTC, DAI og andre.

Handelsplatforme

Shakepay er simpelthen en kryptomægler, der tilbyder en simpel webgrænseflade og mobilapp til at købe og sælge BTC og ETH. Det tilbyder ikke avancerede handelsværktøjer.

Binance, på den anden side, er en kompleks kryptovalutabørs, der tilbyder mange handelsplatforme og avancerede diagramværktøjer og ordretyper for at tage højde for nye og erfarne kryptohandlere.

Forskellige Binance-handelsgrænseflader inkluderer Køb Crypto, Convert, Classic, Advanced, Margin, P2P, Binance Futures, Strategi Trading, Swap Farming og NFT-markedspladsen.

🔥 Anbefalede:  Binance lancerer Metaverse Show for at finde den næste store Web3-entreprenør

Binance mobil kryptohandelsapp er også langt mere avanceret end Shakepay-appen.

Krypto kort

Shakepay og Binance tilbyder Crypto Visa-kort for at hjælpe dig med at bruge din kryptobeholdning problemfri online og i butikken.

Shakepay Visa-kortet er tilgængeligt for Shakepay-kunder i alle canadiske provinser og territorier.

Når du først har fået det, kan du shoppe med din Shakepay-kryptosaldo overalt, hvor Visa accepteres i hele verden.

Du optjener 1% Bitcoin cash back på køb. Kortet er stadig i beta, og du skal tilmelde dig en venteliste for at få det.

Binance Visa-kortet er tilgængeligt for kunder over hele verden og giver dig mulighed for at bruge dine kryptobeholdninger på verdensplan hos mere end 60 millioner handlende.

Kortet er helt gratis og medfører ingen administrations- eller ekspeditionsgebyrer.

Du får op til 8% kontant tilbage på kvalificerede køb foretaget med dit Binance Visa-kort.

Sikkerhed

Både Shakepay og Binance gør deres bedste for at holde dine kryptoaktiver sikre.

Top Shakepay sikkerhedsforanstaltninger omfatter kølerum understøttet af en Shakepay-udstedt forsikringspolice, bankdepot for fiat-valutaer og 2-faktor-godkendelse for at forhindre uautoriseret adgang til din konto.

Binances topsikkerhedsfunktioner inkluderer kold lagring, 2-faktor-godkendelse, anti-phishing-koder, hvidliste-enheder, administration af tilbagetrækningsadresser og sikkerhedsråd/advarsler for at hjælpe dig med at øge sikkerheden i din depotpung.

Shakepay og Binance giver dig også mulighed for at overføre og låse dine aktiver i en ekstern software- eller hardwarepung, hvor du har total kontrol over dine private nøgler.

Shakepay vs Binance: Understøttede kryptovalutaer

Shakepay understøtter kun to kryptovalutaer og en fiat-valuta: Bitcoin, Ethereum og CAD.

Binance understøtter 350+ kryptovalutaer, 50+ fiat-valutaer og en række stablecoins.

Top Binance-understøttede kryptovalutaer inkluderer Bitcoin, Ethereum, Ripple, Binance Coin, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether, Paxos Standard, Cosmos, Basic Attention Token, Stellar Lumens, Tron og flere flere.

Shakepay vs Binance: Handelsgebyrer

Shakepay opkræver ikke handelsgebyrer eller indskuds-/udbetalingsgebyrer. Du handler og hæver din fortjeneste uden ekstra omkostninger.

Du vil dog pådrage dig et indbygget Shakepay-spredningsgebyr på 1%-3%, der anvendes på bud-udbudsprisen, når du køber og sælger krypto på platformen.

Binance bruger en Maker-Taker gebyrstruktur.

Maker-gebyrer varierer mellem 0,1%-0,02%, mens taker-gebyrer varierer fra 0,1%-0,04% baseret på dit VIP-niveau, som bestemmes af din BNB-beholdning og 30-dages handelsvolumen. Du får 25 % rabat på handelsgebyrer, hvis du betaler gebyrer med BNB-mønter.

🔥 Anbefalede:  EasySpy Review 2023: Er det lovligt? Er det en fidus?

Binance ind-/udbetalingsgebyrer varierer afhængigt af valuta og anvendt metode.

Shakepay vs Binance: Fordele og ulemper

Fordele

Shakepays største fordel er, at det tilbyder kommissionsfri handel, øjeblikkelig kontobekræftelse og ingen ekstra indbetalings-/udbetalingsgebyrer. Bortset fra Shakepay-spredningen, vil du ikke pådrage dig ekstra gebyrer.

Binance vinder med sit store udvalg af 300+ kryptovalutaer og 50+ fiat-valutaer, kryptoindsats for at optjene belønninger, lave gebyrer, flere handelsplatforme, avancerede diagramværktøjer og ordretyper til at rumme begyndere og erfarne handlende.

Ulemper

Shakepays ulempe er, at det ikke tilbyder avancerede handelsværktøjer og kun tilbyder BTC og ETH.

Binance er stødt på tidligere regulatoriske problemer i nogle lande, og det er ikke tilgængeligt for Ontario-beboere i Canada.

Shakepay tilbyder en kontantbonus på $10, hvis du handler med BTC og ETH for $100+.

Med Binance får du op til 45% kommissionsrabat, hvis du tilmelder dig via vores henvisningslink.

Shakepay vs Binance: Bedst til

Shakepay er fantastisk til canadiere, der ønsker at handle Bitcoin og Ethereum.

Binance er tilgængelig over hele verden og er fantastisk for alle, der ønsker at handle et stort udvalg af top kryptovalutaer og mindre kendte altcoins og stablecoins til de laveste gebyrer i kryptorummet.

Bemærk, at Binance ikke er tilgængelig for indbyggere i Ontario.

Shakepay vs Binance: Tabelopdeling

Shakepay Binance
Mønter/fiat understøttet 2; BTC & ETH; CAD som fiat 300+ kryptomønter og 50+ fiat-valutaer
Finansieringsmuligheder Interac e-overførsel, bankoverførsel og krypto Bankoverførsler, kryptoindbetalinger, kredit-/betalingskortkøb, kontantsaldo og tredjepartsbetaling 100+ betalingsmetoder på P2P-platformen.
Handelsgebyrer 1%-3% Shakepay Spread 0,1%-0,02% Producergebyrer0,1%-0,04% Takergebyrer0,5% øjeblikkelige køb/salgsgebyrer4,5% ved køb af kredit-/betalingskort
Handelsgebyr rabat Gratis at handle 25% rabat, hvis du betaler med BNB
Udbetalings-/indbetalingsgebyrer Gratis ind-/udbetalinger 0%-2,5% indbetalingsgebyrer0%-3,5 tilbagetrækningsgebyrer Fast gebyr på nogle valutaer
Handelsplatforme Web og mobil: Grundlæggende og Avanceret Web og mobil: Grundlæggende
Verifikationsproces Øjeblikkelig brugervejledning
Kampagner Få en kontantbonus på $10, når du handler med $100+ i BTC eller ETH Få 45 % gebyrrabat, når du tilmelder dig og betaler transaktionsgebyrer hos BNB

$50 BTC tilbud

CoinSmart er en af ​​de bedste kryptobørser i Canada. Det giver en bonus på $50, når du indbetaler $200 eller mere.

Relateret læsning:

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en flygtig og spekulativ investering. Hvis du beslutter dig for at investere, anbefaler vi, at du laver din egen research og kun binder midler, du har råd til at tabe. Forfatteren kan eje en eller flere af kryptoaktiverne nævnt i denne artikel.