Seth Greens Bored Ape prøvelse får en lykkelig slutning, da abe er returneret

Følgende artikel hjælper dig med: Seth Greens Bored Ape prøvelse får en lykkelig slutning, da abe er returneret

Seth Greens Bored Apes stjålet, 'Family Guy'-skuespiller beder internettet om ikke at købe dem

Lindbergh-kidnapningen af ​​NFT-tyverier

Det kostede ham angiveligt mange penge, men skuespilleren og producer Seth Greens Bored Ape er tilbage, hvor den hører hjemme.

BuzzFeed News rapporterer, at Green for nylig fik Bored Ape #8398 tilbage fra en samler med pseudonymet “Mr. Ost,” en kendsgerning Green bekræftede over for publikationen via Twitter Spaces. Ifølge BuzzFeed:

Udvekslingen ser ud til at være sket ved hjælp af en crypto-deponeringsplatform kaldet NFT Trader, hvor optegnelser afslører aben, der forlader Cheese’s tegnebog og til sidst lander på “Fred_Simian”-kontoen, der i øjeblikket indeholder den. Green har tidligere udtalt, at han navngav aben Fred Simian, og tilsyneladende driver en Twitter-konto oprettet til karakteren.

En unavngiven tegnebog, der sandsynligvis tilhørte Green (den er blevet brugt til at købe NFT’er, der nu findes i hans offentlige boks) overførte 165 Ether, eller cirka $297.000, til en adresse drevet af Trader for at bytte aben.

Greens saga begyndte i begyndelsen af ​​maj, og han annoncerede tabet på Twitter den 17. maj.

På det tidspunkt Robot kylling co-creator forsøgte at forfølge at få den værdifulde NFT tilbage ved at kontakte en køber direkte, men han indrømmede, at sagen muligvis skulle i retten.

Hvordan “Fred Simian” blev kidnappet

Myndigheder, der inspicerer kryptotransaktioner, overvåger NFT og har midlertidigt stoppet enhver yderligere handelsaktivitet. Hvordan gik det hele ned? Som Green udtalte på Twitter, blev han fanget i et phishing-svindel, og prisen var at få stjålet 4 NFT’er fra hans cache.

Og det var ikke kun, at Green mistede en højprofileret og kostbar NFT – han har designet et helt show, Tavern i Det Hvide Hus, omkring karakteren. Uden ejerskabsrettigheder ville han ikke være i stand til at fortsætte med serien. NFT-ejere erhverver intellektuelle ejendomsrettigheder med deres køb, og for alt i verden, selvom Green blev snydt fra sin Ape, kunne han ikke lufte et show uden måske at gå ind i nogle meget komplicerede og stadig grumsede juridiske farvande.

🔥 Anbefalede:  Får du CPP, hvis du aldrig har arbejdet i Canada?

Hvad sker der nu?

Ifølge BuzzFeed troede den person, der solgte Green’s Ape tilbage til ham – Mr. Cheese, som også går under “DarkWing84” – at de havde købt NFT for $200.000 USD “i god tro.”

Mens Bored Ape #8398 stadig bærer et “mistænkelig aktivitet”-mærke på OpenSea, ser det ud til, at en af ​​de første højprofilerede NFT-kidnapningssagaer næsten er forbi.

Med yderligere rapportering fra Amogh Sundararaman.

Læs relaterede indlæg: