Seth Green og Matt Colon taler om deres NFT-rejse med Edge of NFT

Følgende artikel hjælper dig med: Seth Green og Matt Colon taler om deres NFT-rejse med Edge of NFT

Det Kanten af ​​NFT interviewede skuespiller og producer Seth Green sammen med den globale musikpræsident på YMU, Matt Colon. De to NFT-tilhængere talte om deres nyeste NFT-projekt, Replicant X, skabt sammen med DJ Steve Aoki og Greens komediehold fra Robot Chicken. Podcast-værterne, Eathan, Joshua og Zach, førte en diskussion om, hvordan NFT-projektet Replicant X kom til live, hvordan tv-stjernerne begyndte deres rejser i Web3, skaberøkonomien i Web3 og meget mere.

Replicant X, en del af historiefortællersamfundet Dominion X, er det seneste kapitel i Character X-sagaen.

Seth Green og hans Stoopid Buddy Stoodios går ind i Web3

I podcasten sagde Green, at han altid har været interesseret i nye teknologier, og hvordan de relaterer til underholdningsindustrien. En af fordelene ved Web3 er at drage fordel af øjeblikkelig distribution: “Distribution er den største hindring for de fleste mennesker, der forsøger at skabe sig et navn, eller ethvert mærke, der forsøger at få nogen form for reklame,” sagde Green.

Rejsen startede med, at Steve Aoki og Matt Colon kom til Seth Green og hans produktionsstudie og sagde, at de ville skabe lineært indhold på blockchain, hvilket lød spændende for Green.

“Der er et uforanderligt register af data og information, og selvom du bare identificerer NFT eller blockchain som et ægthedscertifikat, er ideen om at kunne møde programmering eller endda åbne døren til en form for kollektivt ejerskab over ethvert stor skala IP. Det er alt sammen meget interessant for mig. Så da de henvendte sig til os og sagde, at de ville lave noget, sagde vi alle sammen, at det lyder som en god idé.”

🔥 Anbefalede:  25+ bedste bloggeressourcer og -kurser med enormt investeringsafkast

Skuespilleren sagde, at det ikke var et spørgsmål om “hvorfor ikke”, men mere om “hvorfor”. Grunden til det ikke er, at du kan fejle, NFT’er er for dyre, og ingen vil kunne lide projektet. Din karriere og dit omdømme vil lide som et resultat, men Green mener, at “hvorfor” er langt mere overbevisende.

“Det er muligheden for at være først i rummet og sætte en tone for, hvordan den slags skal udfolde sig, hvilket jeg altid synes er rigtig vigtigt: Tonen i det er kritiske introduktioner af enhver af den slags teknologier, der bringer mennesker sammen eller potentielt rive dem fra hinanden,”

sagde han i podcasten.

Fællesskabsbaseret skrivning: udvikler karaktererne og historien

Replicant X-holderne hjælper med at definere og bestemme personligheden af ​​en specifik PFP-karakter fra samlingen, så indehaverne er kollektivt involveret i væksten og udviklingen af ​​hver karakter.

Indehavere af Replicant X NTF’er kan også pitche deres ideer til Dominion X-produktionsteamet baseret på prompter fra Steve Aoki og Stoopid Buddy Stoodios-teamet. Fællesskabet kan hjælpe med at improvisere og forme tonen i plottet og begivenhederne i historien. Skaberne mener, at dette fører til et uventet og spændende narrativt resultat.

Matt Colon talte om integrationen med Web3-platformen Shibuya, som giver Replicant X-indehavere mulighed for at stemme på historieelementer i hver scene. Brugere kan se en animation og vælge, hvad der derefter skal ske.

“Web3 var en anderledes oplevelse end alt andet, fordi alt andet var en slags allerede eksisterende industri,”

Colon sagde.

Colon forklarede tre hovedmål, som holdet bag Replicant X forsøger at opnå: Nummer et, at vækste fællesskabet; nummer to, for at finansiere den første episode; og nummer tre, at skabe karakterer, som folk kan “flekse og bruge tandtråd” og bruge til identitetens substans.

🔥 Anbefalede:  Top 19 nye Edtech-startups i Indien | Liste over Edtech-virksomheder i Indien

Den Steve Aoki-inspirerede og Stoopid Buddy Stoodios’ håndplukkede NFT-kollektion på 4.000 PFP’er er blevet op på OpenSea siden september.

The Edge of NFT er en podcast, der fokuserer på at udforske, hvordan Web3-virksomheden fungerer, og hvordan den nye teknologi påvirker vores daglige liv, især hvordan vi interagerer. Podcasten er tilgængelig på Spotify og omfatter talrige interviews med kendte NFT-figurer.

Du kan lytte til hele afsnittet her.