Sephora er vært for en skønhedsbegivenhed i Metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: Sephora er vært for en skønhedsbegivenhed i Metaverset

Skønhedsforhandleren Sephora var vært for sin årlige begivenhed “SEPHORiA” i Metaverset.

Den 18. september kunne brugere fra hele verden deltage i virtuelle aktiviteter udarbejdet af virksomheden. Arrangementet var live i fire timer og talte 16.000 deltagere.

Sephoria-begivenheden indeholdt et virtuelt hus fyldt med lokaler med eksklusivt indhold. Brugere kunne få adgang til SPA, Solrummet, Hjemmebiografen, “La Sala” og køkkenet. Lokalerne var vært for forskellige virtuelle aktiviteter, såsom mesterklasser og spil. Brancheeksperter talte om makeup, mental sundhed, velvære og inklusivitet i live-streamede og forudindspillede videobegivenheder.

Deltagelse i spilaktiviteter gav brugerne gratis tokens, der kunne ombyttes til maksimalt 500 point for Sephoras Beauty Insider-loyalitetsprogram. Som en bonus begavede Sephora alle deltagere med minde-NFT’er.

Derudover modtog personer, der erhvervede “Beauty Besties”-pas til begivenheden, skønhedssæt leveret til deres IRL-huse. Æskerne indeholdt produkter i fuld størrelse og rejsestørrelse samt prøver fra kendte industriledere. Det er værd at bemærke, at kun amerikanske og canadiske indbyggere havde mulighed for at købe “Beauty Besties” og “Shelfie Standouts”-pakker.

“Når vi tænker på, hvordan vi udvikler vores oplevelsesstrategi, vil vi bestemt være i stand til at sikre, at vi kan give deltagerne fleksibiliteten til at deltage, som de gerne vil, uanset om det er i det virtuelle rum, eller om det er Direkte. Vi ser bestemt hybrid, som det relaterer til Sephoria, være vejen frem, når vi går ind i 2023,”

sagde SVP for ekstern kommunikation, begivenhed og erfaringsmarkedsføring hos Sephora, Jess Stacey.

SEPHORiA er en stor skønhedsfestival, der først blev introduceret i 2018 som en IRL-begivenhed. Efter pandemien valgte virksomheden et virtuelt format tilgængeligt for brugere over hele verden via desktop eller mobile enheder. I 2021 var Sephora vært for den første Metaverse-baserede begivenhed, som tiltrak 5.000 brugere. Med tredobling af publikum i år, er det tydeligt, at skønhedsentusiaster verden over også er til metaverse begivenheder.

🔥 Anbefalede:  VR HaptGlove tilføjer fysisk touch til metaverset

Skønhedssektoren er på vej ind i metaverset, og Sephora er blot en af ​​mange virksomheder, der har vist interesse for Web3. Tidligere på måneden introducerede hårproduktmærket Olaplex sin virtuelle influencer i Decentraland. I mellemtiden skabte Charlotte Tilbury i marts sit eget Metaverse for at promovere de nye Pillow Talk-sminkeprodukter i ‘Pillow Talk Party Virtual Beauty Wonderland’. Et andet velkendt og elsket skønhedsmærke, Estee Lauder, lancerede en førsteklasses NFT wearable, inspireret af dets populære serum ‘Avanceret natreparation.’

Læs relaterede indlæg: