Seouls ‘virtuelle kommunale verden’-metavers afsløret i betaversion

Følgende artikel hjælper dig med: Seouls ‘virtuelle kommunale verden’-metavers afsløret i betaversion

Metropolitanregeringen i Seoul, hovedstaden i Sydkorea, har frigivet en betaversion af dens ‘virtuelle kommunale verden’ døbt Metaverse Seoul.

Sidste år var den sydkoreanske hovedstad den første til at annoncere sine intentioner om at digitalisere byen og dens offentlige tjenester. I januar gjorde Seoul det officielt ved at investere over 5 millioner dollars i metaverse-teknologier til digital transformation.

Hovedstadens mål er at have et virtuelt økosystem for alle tjenester, herunder kultur, økonomi, uddannelse og turisme, inden 2026.

Betaversionen vil teste Seouls virtuelle verden og indsamle feedback for at forbedre brugeroplevelsen og opdage fejl før udgivelsen af ​​den første fase, som er planlagt til november. I betaversionen kan udvalgte brugere komme ind i Metaverse Seoul gennem en personlig avatar og se byens virtuelle rum, såsom rådhuset og pladsen.

“Metaverse udvikler sig til forskellige former baseret på teknologiske niveauer og brugerefterspørgsel. Især er det ved at vinde indpas som et nyt paradigme for post-COVID-19.”

Park Jong-Soo, generaldirektør for Seouls Smart City Policy Bureau.

Hvad angår virtuel uddannelse, lancerede regeringen en online platform inde i metaverset kaldet Seoul Learn. Projektet fokuserer på at give bedre uddannelse til underprivilegerede børn. Studerende kan også have virtuelle møder med deres mentorer og modtage karriererelateret rådgivning gennem platformen.

En anden officiel tjeneste, som Metaverse Seoul tilbyder, er indbyggerregistreringsbeviser. Brugere vil kunne få adgang til deres dokumenter fra en mobilapp.

Det er ingen nyhed, at det asiatiske land er en fast tilhænger af metaverset. I juni investerede den sydkoreanske regering 177 millioner dollars for at fremme væksten af ​​metaverse-relaterede job og virksomheder. I samme måned rejste blockchain-virksomheden Solana Labs 100 millioner dollars for at finansiere DeFi- og GameFi-scenen i Sydkorea.

🔥 Anbefalede:  Lær hvordan du finder freelancere til din virksomhed med disse 12 tips

Læs relaterede indlæg: