Sensorium afslører Sensorium Arc – En ny decentral platform for Web3-æraen

Følgende artikel hjælper dig med: Sensorium afslører Sensorium Arc – En ny decentral platform for Web3-æraen

Dubai, UAE, 5. maj 2023, Chainwire

Sensoriumden schweiziske teknologiudvikler bag Sensorium Galaxy metaverse, annoncerer i dag udviklingen af ​​Sensorium Arc – en decentraliseret platform dedikeret til at hoste både virksomhedsejede og tredjeparts Web3-produkter og -aktiver.

Under dette nye Web3-økosystem vil virksomheden først udgive SENSO DAPP og UNDER i et træk rettet mod tilføjede funktioner og muligheder for indtægtsgenerering.

Sensorium Arc vil blive drevet af SENSO – den oprindelige valuta i Sensorium-økosystemet.

Desuden søger Sensorium at låse op for nye tokenomics-muligheder for SENSO og tilføje forbedrede use cases til Sensoriums fremtidige NFT-aktiver, herunder avatarer og jordpakker og deltagelse i loyalitetsinitiativer.

“SENSO-indehavere kan nyde alle disse udvidede fordele og yderligere frynsegoder, når vi afslører denne nye milepæl for Sensorium. Frem for alt tror vi, at de næste 12 til 18 måneder vil være en utrolig mulighed for at forme udviklingen af ​​Web3, og vi agter fuldt ud at støtte denne vækst og sikre, at vi inkluderer vores eksisterende fællesskab samt byder nye brugere, udviklere velkommen. og entusiaster til vores platform”, forklarer Alex Firsov, Sensoriums Chief Web3 Officer.

Udover at hjælpe med at skabe et nyt lagværktøj til SENSO, er Sensorium Arc også rettet mod at give Web3-udviklere en mulighed for at lancere og teste deres aktiver i et færdiglavet miljø, der hurtigt kan hente brugere til deres oplevelser.

“Sensorium håber at være et positivt bidrag til den stigende Web3-industri, og vi tror på, at Sensorium Arc kan bane vejen for en mere decentraliseret og retfærdig digital fremtid. Som ledere i Web3-området er vi glade for at være på forkant med denne transformation,” tilføjer Alex Firsov.

🔥 Anbefalede:  LearnDash vs Sensei 2023: The #1 LMS Platform Battle (vores valg)

Om Sensorium

Grundlagt i 2018, Sensorium er en schweizisk virksomhed og en førende metaverse-udvikler, der udnytter banebrydende XR- og AI-teknologi til at levere næste generations virtuelle oplevelser inden for underholdning og social interaktion.

Det prisvindende Sensorium Galaxy metaverse-projekt, virksomhedens flagskibsprodukt, er i øjeblikket den eneste globale XR-multiplayer-platform, der fordyber brugerne i multi-sensoriske oplevelser i virtuelle verdener på tværs af indholdshubs af forskellige former.

Disse inkluderer fordybende musikalske oplevelser i underholdningens epicenter, PRISM-verdenen, selvopdagelsesprogrammer og guidede meditationer, der udfolder sig i det spirituelle miljø i MOTION-verdenen, og en ny type tværgående social interaktion muliggjort af et million-stærkt fællesskab af AI-kontrollerede autonome virtuelle væsener, der bebor metaverset.

Sensorium læner sig op af sit langvarige samarbejde med verdens bedste teknologi- og underholdningspartnere for at forme miljøerne og indholdet af dets metaverse.

Ud over den innovative udvikling inden for virtual reality og AI, tilgængelig via en bred vifte af grænseflader, er Sensorium også en førende Web3-virksomhed, der muliggør en stak banebrydende blockchain og decentraliserede løsninger.

Internet side | Twitter | Telegram | Uenighed

Kontakt

Web3 marketingdirektør
Matias Lapuschin
Sensorium
[email protected]

Table of Contents