SEC efterforsker BAYC-skabere, Yuga Labs, angående salget af uregistrerede tokens

Følgende artikel hjælper dig med: SEC efterforsker BAYC-skabere, Yuga Labs, angående salget af uregistrerede tokens

Skaberne af Bored Ape Yacht Club-kollektionen, Yuga labs, står over for SEC-problemer. Virksomheden er blevet anklaget for angiveligt at have overtrådt føderal lovgivning ved at sælge uregistrerede digitale aktiver.

Den amerikanske sikkerheds- og udvekslingskommission undersøger i øjeblikket sagen. SEC er endnu ikke sikker på, om visse ikke-fungible tokens er sammenlignelige med aktier og derfor bør følge de samme regler for offentliggørelse. Dybest set kommer det hele an på, om SEC beslutter, at tokens, der tilbydes af Yuga Labs, er værdipapirer. Ifølge Bloomberg kunne regulatoren have undersøgt NFT-markedet og om visse NFT’er er værdipapirer siden marts i år.

Derudover undersøger SEC også distributionen af ​​BAYC’s oprindelige token, $APE. Siden nyheden gik live den 11. oktober, er ApeCoin faldet med 8,18 % og er nu $4,70 værd.

Efter meddelelsen, den 12. oktober, den officielle Twitter konto af Yuga Labs’ Otherside-projekt blev angiveligt hacket. Siden har dog ikke nogen giveaway- eller prægningslinks, da det normalt sker, når et større NFT-projekt bliver udnyttet. Virksomheden, eller hvem der nu kom ind på deres konto, eliminerede profilbilledet og baggrundsbilledet.

Der sker noget mærkeligt med @OthersideMeta twitter konto. Vanvittigt at jeg skal sige det her, men stoler ikke på noget der kommer fra den konto foreløbig.

— Garga.eth (Greg Solano) (@CryptoGarga) 11. oktober 2022

Det er også værd at bemærke, at Illa Da Producer, som blev Community and Partnership Lead på Yuga Labs i juli, netop har annonceret sin opsigelse fra projektet. De to meddelelser, der udkommer samtidigt, kan få os til at tro, at Yuga Labs har noget at skjule.

Jeg annoncerer officielt min opsigelse fra Yuga Labs.

Tid til at jagte endnu en Grammy!!!

— illaDaProducer (ex yugalabs) (@huckleberrygump) 12. oktober 2022

Bored Ape Yacht Club er en samling af 10.000 PFP-stilede NFT’er. Det er en af ​​de mest kendte blue-chip-kollektioner, som har lavet et samlet salgsvolumen på 672K ETH ($873,6 millioner i skrivende stund). Den nuværende bundpris for en BAYC NFT er 74,2 ETH (ca. $96.460).

SEC, der undersøger Yuga Labs, er ikke den første kontrovers vedrørende projektet. På trods af Bored Apes popularitet, døbte flere kendte personer ideologien og ideen bag den. Kreativ direktør Ryder Ripps, som er meget aktiv i NFT-området, har forsket i BAYC’s billeder og nazistiske referencer bag det. Efterfølgende delte YouTube-bloggeren Philion i juni i år en video, der viser disse foruroligende ligheder.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan sparer du mere på skatter: Forståelse af skattebesparende instrumenter i henhold til afsnit 80C, 80D og renter på boliglån