Saudi-Arabien slutter sig til Sandbox, $SAND Token Surges

Følgende artikel hjælper dig med: Saudi-Arabien slutter sig til Sandbox, $SAND Token Surges

Hvad er Play-to-Earn-spil?  Hvordan virker de?

Sandkassen har indgået partnerskab med Saudi Arabia Digital Government Authority (DGA) for at udforske, rådgive og støtte hinanden i at opbygge metaverset. Saudi-Arabien har tidligere annonceret planer om at designe en by på 500 milliarder dollar formet af metaversen.

Sebastien Borget, medstifter og administrerende direktør for The Sandbox, har annonceret partnerskabet i et tweet efter LEAP Tech Conference i Saudi-Arabien 2023.

Det var en sand ære at underskrive vores MOU-partnerskabsceremoni mellem @TheSandboxGame og Saudi Arabia Digital Government Authority (DGA) under #SPRINGE 2023-konferencen, og vi ser frem til at udforske, rådgive og støtte hinanden i aktiveringer af Metaverse pic.twitter.com/mTBYqlwvUa

— Sebastien 🏞 (@borgetsebastien) 7. februar 2023

I øjeblikket er der ingen yderligere oplysninger tilgængelige om detaljerne i partnerskabet. Begge parter udforsker dog aktivt nye muligheder og udvider deres respektive ekspertiseområder inden for web3-rummet.

Efter nyheden oplevede $SAND-tokenet en kraftig stigning på 30% i værdi og nåede $0,92. I løbet af det seneste døgn faldt Sandbox’s oprindelige token en smule og er i øjeblikket på $0,8.

Saudi-Arabien slutter sig til The Sandbox, $SAND token stigerCoinMarketCap

Saudi-Arabiens tilslutning til The Sandbox markerer en betydelig præstation, der giver betydelige fordele for begge sider. Metaverset skal have kulturel og geografisk diversitet, hvilket giver et mødested, hvor individer fra forskellige dele af verden kan samles og forbindes.

Et andet Golf-land, UAE, gjorde også sin tilstedeværelse i The Sandbox sidste år. UAE annoncerede at lancere sit eget metaverse-rum i The Sandbox, og Dubais Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) blev den første aktivregulator til at etablere en officiel tilstedeværelse i The Sandbox’s metaverse.

I denne uge lancerede Meta et metaverse akademi i Riyadh, Saudi-Arabien, for at booste MENA-regionens metaverse økosystem gennem træningsprogrammer.

Mellemøsten arbejder aktivt på at etablere sig som et knudepunkt for nye teknologier, hvilket kan tyde på, at der er generel begejstring og optimisme omkring metaverset.

🔥 Anbefalede:  Højteknologiske valgfag til at booste din karriere: Online MCA-grad fra Jain (Deemed-to-be University)