Sangerinden The Weeknd køber 47 NFT’er af FVCKRENDER til en værdi af $70.000

Følgende artikel hjælper dig med: Sangerinden The Weeknd køber 47 NFT’er af FVCKRENDER til en værdi af $70.000

Sangerinden The Weeknd køber 47 NFT'er af FVCKRENDER til en værdi af $70.000billede af sockur

Kunstneren The Weeknd købte 47 FVCKRENDER NFT’er til en værdi af $70.000. Sangerinden valgte kunstværkerne fra FVCK_CRYSTAL-samlingen, som i skrivende stund har genereret i alt 36 millioner dollars.

Samlingen indeholder 4.169 ædelsten, hver computer genereret og optimeret til brug. For eksempel giver NFT’erne indehavere adgang til begivenheder, lodtrækninger og eksklusive områder af LVCIDIA, en spilleplatform udviklet af FVCKRENDER. Den aktuelle bundpris for samlingen er 0,44 ETH (ca. $836 i skrivende stund), 11,6K ETH blev handlet.

Interessant nok troede Twitter-brugere oprindeligt, at The Weeknd var en Twitter-bruger @LilMoonMambo, en investor, der ejer “theweeknd.eth” ENS domænenavnet. Selvom det tydeligvis ikke er sandt, er den faktiske køber af FVCKRENDER NFT’erne sangeren selv.

FVCKRENDER, rigtige navn Frederic Duquette, er en Vancouver-baseret kunstner, der har specialiseret sig i futuristisk digital kunst. Hans kunstværker blev vist ved arrangementer hos Sotheby’s og Christie’s auktionshuse. Blandt kunstnerens partnere og kunder er Spotfiy, Ledger, TIME Magazine, Dior, Swarovski, streetwear-mærket Supreme og The Hundreds.

Duquette har for nylig indgået et samarbejde med et duftmærke DS & Durga for at udvikle en limited edition-kollektion på 5.555 NFT’er. Indehavere får adgang til en masse frynsegoder, herunder et engangskrav på eksklusive fysiske dufte i lommestørrelse. Det er værd at bemærke, at 3.333 NFT’er fra samlingen var reserveret til FVCK_CRYSTALS-indehavere. Måske ville The Weeknd bare blive ejeren af ​​de unikke dufte.

Læs relaterede artikler:

🔥 Anbefalede:  Begynderguiden til freelancing i 2023 (+ 7 freelancetips)