Sandkassen samarbejder med Webhelp

Følgende artikel hjælper dig med: Sandkassen samarbejder med Webhelp

The Sandbox har annonceret begyndelsen på sit partnerskab med Webhelp.

Webhjælp er en international virksomhed med fokus på kundeoplevelse og forretningsløsninger. Det tilbyder en lang række tjenester – fra salg og indholdsmoderering til kreditstyring. Målet med Webhelp er at gøre virksomheder mere menneskelige og hjælpe virksomheder med at blomstre.

Sandbox er en af ​​de mest brugte decentraliserede virtuelle spilverdener. Det giver spillere mulighed for at bygge fordybende 3D-verdener og spiloplevelser, samt tjene penge på deres kreationer.

Sandboxen har allerede indgået et samarbejde med Snoop Dogg, Steve Aoki, Ubisoft, Adidas, Warner Music Group og mange andre.

Virksomhederne vil fokusere på in-game supporttjenester. Webhelp vil hjælpe med at onboarde og beskytte spillere, skabere og partnere. Partnerskabet har til formål at opbygge samfundsengagement både i Metaverse og uden for spilverdenen.

“Med mange komplekse interaktioner, der sker samtidigt i The Sandbox, er det virkelig vigtigt, at vores samfund ser og mærker tilstedeværelsen af ​​vores teams og ambassadører på platformen,” sagde COO og medstifter af The Sandbox, Sebastien Borget.

Webhelps tjenester vil også omfatte spillersupport, moderering af chats i spillet og administration af sociale medier.

“Kører på et åbent, uigendriveligt blockchain-netværk, sætter The Sandbox fællesskabet i centrum og matcher Webhelps forretningsværdier. Vi vil bruge vores omfattende erfaring og ekspertise inden for indhold og fællesskabsmoderering til at hjælpe The Sandbox med at vokse og forblive en sikker og engagerende platform for spillere, skabere og kommercielle partnere.”, sagde CEO og medstifter af Webhelp Olivier Duha.

Sandkassen planlægger at hæve antallet af Webhelp-medarbejdere til 150 inden for de næste par måneder.

🔥 Anbefalede:  Gigabyte løser det største problem med Project Stealth

Læs relaterede indlæg: