Sandkassen samarbejder med OneFootball og ALTAVA om fodbold- og golf-tema-oplevelser

Følgende artikel hjælper dig med: Sandkassen samarbejder med OneFootball og ALTAVA om fodbold- og golf-tema-oplevelser

Sandboxen omfavner sport i sin metavers. Den gaming-inspirerede metaverse-platform samarbejder med OneFootball for at bringe fodbold ind i den virtuelle verden og slår sig sammen med Altava for en leg-og-tjen minigolfoplevelse.

OneFootball, den globale fodboldmedieplatform, går ind i metaverset midt i FIFA World Cup 2022. Medievirksomheden tilbyder fans chancen for at lære mere om det argentinske fodboldhold i metaversen og tjene belønninger.

OneFootball præsenterer AFA Village – indtil den 27. december kan fodboldfans købe officielt licenserede NFT’er fra det argentinske fodboldforbund og OneFootball. De digitale samleobjekter omfatter kopitrofæer, retro argentinske fodboldtrøjer, kosmiske fodboldstøvler og meget mere.

Brugere kan derefter dele en præmiepulje på 50.000 $SAND fordelt mellem deltagerne. For at deltage i oplevelsen skal brugere gennemføre quests i spillet, erhverve NFT’er til AFA Village-samlingen og validere deres identiteter på The Sandbox.

I et separat samarbejde, The Sandbox samarbejdet med Altava, virksomheden som bringer kultur-fokuserede modemærker ind i metaversen. For 2023 udvikler de to mærker ALTAVA Club House in The Sandbox, en digital kopi af den Seoul-baserede pop-up butik, der viser Bored Ape Golf Club (BAGC) kollektionen.

I Altavas 3×3 LAND i Sandkassen vil Klubhuset byde på minigolf-baserede oplevelser. BAGC Special Edition-avatarerne vil også tilføje nytte til The Sandbox’s virtuelle univers.

Det koreanske modemærke kombinerer mode og teknologi og forbinder den fysiske verden med Web3. Tidligere i år samarbejdede Altava med Bored Ape Yacht Club for at lancere sin eksklusive BAGC-kollektion med golf-tema og tilbyde eksklusive golf-tema-merchandise til BAYC-indehavere.

Fra i dag (7. december) lancerede The Sandbox en K-indhold-tema-festival med et par gamificerede aktiviteter: K League Jumping Rush, ANICUBEENT og MTDZ Neverland. Metaverse-platformen droppede også en dedikeret NFT-samling kaldet K League.

🔥 Anbefalede:  Sådan øger du WiFi-signalet med aluminiumsfolie og andre