Sandkassen samarbejder med Lionsgate for Metaverse-oplevelser

Følgende artikel hjælper dig med: Sandkassen samarbejder med Lionsgate for Metaverse-oplevelser

Gaming virtuel verden The Sandbox annoncerede et partnerskab med Lionsgate. Virksomhederne vil udvikle Metaverse-oplevelser baseret på Lionsgates største film.

Lions Gate Entertainment, populært kendt som blot Lionsgate, er et amerikansk-canadisk underholdningsfirma med speciale i tv- og filmproduktion. Udover Lionsgate Film omfatter mærket også en videospilsafdeling Lionsgate Interactive Ventures and Games og Lionsgate Entertainment World.

Virksomheden bliver det første tv- og filmstudie, der kommer ind i The Sandbox. De to planlægger at skabe virtuelle oplevelser baseret på berømte filmscener. Parterne beskriver projektet som en “del virtuel fast ejendom, en del forlystelsespark.” Lionsgate vil have sit særlige LAND med film-tema-oplevelser, som brugerne kan interagere med.

Partnerskabet starter med udviklingen af ​​Neil Marshalls “Hellboy”-lokation kaldet “Action City.” Så kan fans også forvente virtuelle steder fra “Rambo” og “The Expendables”-scenerne.

“For at tilføje til dette mix, beriger en partner med Lionsgates enestående globale underholdningspåvirkning – et firma med 129 Oscar-nomineringer og et rigt katalog af populære action- og gyserfilm – markant vores åbne metavers,” sagde COO og medstifter af Sandkassen, Sebastien Borget.

Det er ikke første gang, at The Sandbox samarbejder med et filmselskab. I april samarbejdede det med Planet Hollywood om at skabe Meta Hollywood joint venture. Andre spil Metaverses synes også interesserede i at udvikle biograforienterede partnerskaber. For eksempel udsendte Decentraland i maj i år en NFT-kollektion for at producere “The Infinite Machine”-film.

Læs relaterede indlæg:

  1. Snoop Dogg udgav den første Metaverse-video
  2. Bored Ape Yacht Club og Coinbase skal lave en interaktiv filmtrilogi
  3. Sandkassen bringer Standard Chartered, Regal Hotels og andre Hong Kong-virksomheder ind i Metaverset
🔥 Anbefalede:  5 måder at løfte dit brand med Adobe Express denne nationale måned for små virksomheder