Sandkassen går sammen med det globale spilfirma ZeptoLab for at skabe metaverse-oplevelser for videospillere

Følgende artikel hjælper dig med: Sandkassen går sammen med det globale spilfirma ZeptoLab for at skabe metaverse-oplevelser for videospillere

Sandkassen har annonceret et partnerskab med ZeptoLab, den globale spiludvikler bag det meget populære puslespil, Skær rebet overfor at ombord på spilfirmaets fællesskab til web3.

ZeptoLab har købt LAND in The Sandbox for at bygge en virtuel temacafé baseret på Skær rebet over. I ZeptoLabs nye metaverse rum vil spillere være i stand til at styre Om Nom Cafe i byen Nomville, inspireret af videospillets kernekarakter – et grønt monster ved navn Om Nom.

Derudover vil ZeptoLab og The Sandbox udvikle digitale samleobjekter omkring karakterer, såsom Nommies fra Klip rebet 2 og Forfædrene fra Cut the Rope: Tidsrejsesamt tilbehør og udstyr til at tilpasse avatarer.

“Vi er glade for at byde ZeptoLab velkommen til The Sandbox,” sagde COO og medstifter af The Sandbox Sebastien Borget i en erklæring. “Jeg ser frem til at se alle de kreationer, Cut the Rope-fællesskabet vil bygge i metaverset ved hjælp af digitale samleobjekter, de virkelig kan eje.”

Efter succesen med Skær rebet over serie, som har mere end 1,6 milliarder downloads og nu er en del af ZeptoLab Green, udgivet ZeptoLab CATS: Crash Arena Turbo Stars, Tyvenes kongeog Bullet Echo, massive multiplayer-mobiltitler med mere end 500 millioner kombinerede downloads indtil videre. ZeptoLab-spil kan nydes på iOS og Android.

Et datterselskab af Animoca Brands, The Sandbox har indgået partnerskab med store IP’er og brands, herunder Warner Music Group, Playboy, Gucci Vault, Steve Aoki og mere. Med udgangspunkt i den eksisterende The Sandbox IP, der har mere end 40 millioner globale installationer på mobilen, tilbyder The Sandbox metaverse spillere, skabere og brandpartnere en decentral platform til at skabe fordybende 3D-verdener og spiloplevelser.

🔥 Anbefalede:  Skriv SEO-optimeret indhold med Writesonic + Surfer