Sandkassen er indstillet til at droppe Gordon Ramsay NFT-avatarer

Følgende artikel hjælper dig med: Sandkassen er indstillet til at droppe Gordon Ramsay NFT-avatarer

Helvedes køkken i sandkassen

Decentraliseret metaverse-platform The Sandbox annoncerede den kommende udgivelse af voxel-avatarer med Gordon Ramsay, verdenskendt kok og stjerne i tv-serien Hell’s Kitchen.

Dråben har 2.333 spilbare NFT’er inspireret af kokkens stil. Ifølge embedsmanden bekendtgørelsekollektionen i begrænset oplag blev skabt i samarbejde med selveste Gordon Ramsay.

Hell’s Kitchen NFT’er vil byde på kokkens signaturlooks, der giver indehavere mulighed for at tilpasse deres avatarer. Samlet set indeholder kollektionen 12 unikke egenskabskombinationer opdelt i fire sjældenhedsniveauer. Så brugere vil være i stand til at skabe avatarer, der bedst repræsenterer deres kulinariske stil ved at tilføje ikoniske outfits og Ramsays kurser.

Sandkassen

Prægningen starter den 14. marts kl. 15.00 CET på The Sandbox’s internet side. Især vil indehavere af andre The Sandbox’s NFT-kollektioner få adgang til hvidlisten og vil være i stand til at præge Hell’s Kitchen-samlingen den 13. marts. En NFT vil gå til 100 $ SAND, cirka 52 $ i skrivende stund.

Poletterne vil give indehavere adgang til særlige udfordringer, begivenheder og eksklusive opskrifter. Derudover vil Ramsay-avatarindehavere have en chance for at deltage i The Sandbox’s Hell’s Kitchen-begivenhed og tjene $SAND, mens de spiller. Oplevelsen finder sted den 20. marts.

Det er værd at bemærke, at dette ikke er Ramsays første skridt ind i metaversen. En virtuel version af Hell’s Kitchen blev første gang føjet til The Sandbox-platformen i august 2022. Oplevelsen gjorde det muligt for brugere at deltage i spil med metaverse madlavningstema, indsamle opskrifter og lave retter. Den kommende avatar-udgivelse vil gøre madlavningsshowet endnu mere fyldigt og spilbart i metaverset.

🔥 Anbefalede:  Tesla chokerede netop alle med sin Optimus-robotprototype

Læs relaterede indlæg: