Sandbox tilføjer Elvis Presley, SAND token stiger i værdi

Følgende artikel hjælper dig med: Sandbox tilføjer Elvis Presley, SAND token stiger i værdi

Billede af Elvis plus hans signatur fra introvideo(Sandkassen)

Det er stadig godt at være kongen af ​​rock and roll. 45 år efter hans død har Elvis Presley et øjeblik: En ny Baz Luhrmann film om sangeren, der netop har haft premiere i Cannes, og takket være The Sandbox-platformen kommer Presley også til Metaverse.

Sandbox annoncerede Presleys ankomst til VR i form af “Elvis On-Chain” på Twitter onsdag. Sandbox samarbejder med Web3-studiet Run it Wild og Elvis Presley Enterprises. Også en del af aftalen: Decentraland, Dappraft, Metakey og Voxel Architects.

Til ære for det år, hvor kongen blev født, 1935, vil der blive præget 1.935 Elvis Genesis Key NFT’er, og indehavere kan bruge disse adgangskort til Elvis-On-Chain.

Dette partnerskab gav et kraftigt boost til Sandboxens oprindelige token, SAND. Dets værdi steg med næsten 20 % på kun 12 timer efter, at partnerskabet blev offentliggjort, før det faldt en smule. I kommentarer offentliggjort på LinkedIn, medstifter og administrerende direktør for underholdningsøkosystemet og NFT Marketplace WeWay Fuad Fatullaev bemærkede tokenets stigning og sagde, at Elvis On-Chain er “betydelig”, fordi den “definerer, hvor godt Sandbox Metaverse bliver tegnet ind i legendariske og historiske aktiviteter for at få genklang hos hundredtusindvis af fans rundt om i verden.”

“Afhængig af viraliteten af ​​Elvis on-chain-projektet,” fortsatte Fatullaev, “vil digitale avatarer sandsynligvis blive mere af en ting på kort sigt, da samlere generelt kan lide at resonere med trendy innovation. Mens tidslinjen er svær at definere, tramper The Sandbox formentlig sine fødder som et stort Metaverse-outfit på flere måder.”

🔥 Anbefalede:  Metas Horizon Worlds tilføjer Virtual Reality-samlinger af DressX

Decentralands MANA-token oplevede også et løft på samme tid. Hvis dette er bevis på en måde at booste en del af det udfladende kryptovalutamarked, skal du kigge efter mere gammeldags intellektuel ejendomsret og Metaverse-projekter, der snart kommer ud af træværket.

Læs relaterede indlæg: