Sandbox samarbejder med HSBC for at bringe rugby ind i Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Sandbox samarbejder med HSBC for at bringe rugby ind i Metaverse

Decentraliseret virtuel spilverden The Sandbox samarbejder med HSBC, en af ​​de største bank- og finansielle institutioner, og Index Game for at bringe rugby ind i Metaverset.

Virksomhederne introducerede en fordybende spiloplevelse af The Hong Kong Sevens for at fejre den længe ventede Cathay Pacific/HSBC Hong Kong Sevens 2022 mesterskabet, som finder sted i Hong Kong den 4. til 6. november.

HSBC

HSBC har forberedt en række rugby-quests, der vil fordybe spillerne i rugby-verdenen. Sandbox-oplevelsen vil være tilgængelig fra og med november.

Det er værd at bemærke, at partnerskabet mellem Animoca Brands’ The Sandbox og HSBC tog fart i marts i år, da Hong Kong-afdelingen af ​​HSBC erhvervede et plot af virtuelt fast ejendom LAND for at udvikle fremtidige sports- og spiloplevelser.

“Metaverset er, hvordan folk vil opleve Web3, den næste generation af internettet – ved hjælp af fordybende teknologier som augmented reality, virtual reality og udvidet virkelighed. Hos HSBC ser vi et stort potentiale for at skabe nye oplevelser gennem nye platforme, der åbner op for en verden af ​​muligheder for vores nuværende og fremtidige kunder og for de samfund, vi betjener,” sagde Chief Marketing Officer for Asia-Pacific divisionen af ​​HSBC, Suresh Balaji.

Alene i september indførte Animoca Brands’ datterselskab flere partnerskaber med kendte mærker. Esports- og underholdningsorganisationen FaZe Clan valgte Sandbox-platformen for at træde ind i Web3-rummet og erhvervede en 12 x 12 grund af LAND kaldet “FaZe World”, mens Renault Korea underskrev en aftale om at udvikle nye biloplevelser inden for Metaverse.

🔥 Anbefalede:  Sådan synkroniserer du min kærestes telefon med min (4 måder i 2023!)

Sandboxen samarbejdede også med Smobler Studios og 1-Group for at være vært for et virtuelt bryllup på den digitale version af The Alkaff Mansion i Singapore.

Læs relaterede indlæg: