Sandbox Metaverse samarbejder med RLTY

Følgende artikel hjælper dig med: Sandbox Metaverse samarbejder med RLTY

Sandkassen har annonceret et partnerskab med RLTY. Sidstnævnte er et værktøjssæt til begivenhedsarkitektur, der vil give virksomheder, brands og enkeltpersoner mulighed for at lancere virtuelle begivenheder i The Sandbox Metaverse.

RLTY er et værktøjssæt uden kode, der vil hjælpe brugerne med at opbygge fordybende oplevelser. Det beskriver sig selv som “Metaverse-begivenhedsfirmaet.” RLTY samarbejder med festivaler, kunstnere, kunstmesser, modeshows og meget mere. Virksomhedens service er også kompatibel med andre virtuelle verdener. Blandt disse er Decentraland, Vega City, AlphaVerse, Somnium Space og Cryptovoxels.

Den næste virtuelle begivenhed, som RLTY skal være vært for, er filmfestivalen i Cannes, også kaldet “The 1st NFT Movie Festival”, i Decentraland.

For at vise mulighederne i værktøjskassen har RLTY købt en 6×6 grund LAND i The Sandbox. Det vil blive brugt til at afholde egenproducerede arrangementer. Medstifteren af ​​RLTY, Zack Sabban, siger: “Dette er begivenhedernes næste grænse, og vi tror, ​​det vil være lige så stort som spil i Metaverse.”

RLTY vil gøre udviklingen af ​​enhver form for virtuel begivenhed lettere for virksomheder og enkeltpersoner.

Teknologianvendelse stiger hurtigt inden for Metaverses. Sammen med RLTY-partnerskabsnyhederne er The Sandbox-udviklerne introducerer nye fordele for LAND-ejere i denne måned.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan stopper du at følge en person, side eller gruppe på Facebook 2023