Samsungs glidbare pc-skærm får foldbare til at virke arkaiske

Følgende artikel hjælper dig med: Samsungs glidbare pc-skærm får foldbare til at virke arkaiske

Under Intels Innovation 2022-begivenhed havde Samsung en spændende meddelelse – en 17-tommer rullebar skærm, den første nogensinde af sin type. Flytning fra foldetelefoner har foldbare bærbare computere været en trend i 2022 med maskiner som Asus Zenbook 17 Fold, men Samsung går med et andet design. I stedet for at folde, ruller du skærmen ud for at udvide den.

Samsung viste en hurtig demo på scenen med Intels CEO Pat Gelsinger. Skærmen har samme størrelse som 17-tommer foldbare bærbare computere som Lenovo X1 Fold Gen 2, men du skubber blot på den ene side for at rulle skærmen tilbage ind i kroppen. Samsung meddelte ikke, hvornår skærmen vil dukke op, eller i hvilke maskiner, men det vil sandsynligvis snart blive det.

Analytikere siger, at 2023 bliver et stort år for foldbare bærbare computere, og Samsung ser ud til at være interesseret i at hoppe på den tendens. Vi har maskiner som Zenbook 17 Fold og X1 Fold Gen 2, der ankommer med kort tid, hvilket betyder, at foldbare paneler sandsynligvis er hos flere andre bærbare producenter nu.

Foldbar skærmteknologi anvendes også på andre områder. For eksempel viste Corsair for nylig Xeneon Flex frem. Det er en 45-tommer 21:9 ultrabred skærm, der passer med et OLED-panel, men det er ikke det interessante ved den. Du kan tage fat i siderne og bøje skærmen ind for en mere aggressiv kurve, mens du spiller. Denne formfaktor vil helt sikkert dukke op i andre skærme i løbet af det næste år.

🔥 Anbefalede:  Google lancerer PaLM API til virksomheder til at træne og kombinere AI-modeller og chatbots

Selvom Intels meddelelser ved Innovation 2022 for det meste var forventet – ligesom lanceringen af ​​dens 13. generations Raptor Lake-processorer – var Samsungs rullebare skærm en velkommen overraskelse. Intel havde også en overraskelse med udgivelsesdatoen for deres Arc Alchemist GPU’er, og sagde, at spillere “burde være frustrerede” over høje GPU-priser lige nu.

Vi ved ikke, hvornår Samsungs rullebare skærm kommer, men forhåbentlig kommer det snart. Intel viste en demo med panelet ved hjælp af den nye Intel Unison-teknologi, hvilket tyder på, at skærmen vist på scenen er funktionel og snart kan dukke op i enheder.