Samsung investerer 35 millioner dollars i sine latinamerikanske metaverse-initiativer

Følgende artikel hjælper dig med: Samsung investerer 35 millioner dollars i sine latinamerikanske metaverse-initiativer

samsung metaverse latam

Samsung investerer mere end $35 millioner i Latinamerikas metaverse-initiativ. Den koreanske elektronikgigant omfavner metaverset som en del af sin digitale drivkraft og marketingstrategi for at tiltrække yngre publikum.

Anita Caerols, marketingdirektør for Samsung Electronics Chile, sagde at metaverset er en del af fremtidens markedsføring, da det er en forlængelse af sociale medieplatforme.

Samsung mener, at en organisk forpligtelse til samfundet vil spille en nøglerolle i konsolideringen af ​​de store virksomheders markedsføringsstrategier, ved, hvor man skal søge værdi og opfylder kundernes behov og ønsker.

For digitale indfødte som Gen Z og Gen Alpha er metaverset endnu en måde at interagere med andre på. Gennem den virtuelle verden sigter Samsung efter at komme tættere på og skabe forbindelse til sit publikum.

Pressemeddelelsen fra Samsung Latam undersøgte dog data fra spilplatforme mere end fra den faktiske metaverse. Virksomheden bakkede sin beslutning op ved at give et eksempel fra en undersøgelse offentliggjort på LinkedIn, som siger, at metaverse-platforme har omkring 400 millioner månedlige aktive brugere, hvoraf 51 % er 13 år eller yngre. Undersøgelsen var stort set baseret på Roblox, Fortnite og Minecraft og ikke på de mest almindelige decentraliserede metaverse platforme, såsom Decentraland og The Sandbox.

I oktober lancerede Samsung Latam et virtuelt rum kaldet House of SAM i Decentraland. Projektet giver brugerne mulighed for at opleve Samsung-produkter, spille minispil og låse op for belønninger. Samsung har sin egen digitale influencer – en avatar kaldet SAM – til at fokusere på brand- og begivenhedsinnovation. Samsung har også en ø i Fortnite med titlen Samsung Smart City.

🔥 Anbefalede:  Jon Ferrara fra Nimble: Kun 1 % af 225 millioner globale virksomheder bruger CRM. Hvorfor? Du arbejder for CRM, ikke omvendt

Læs flere relaterede nyheder: