Samsung Deutschland samarbejder med Ledger for at muliggøre Tysklands smidige adgang til web3

Følgende artikel hjælper dig med: Samsung Deutschland samarbejder med Ledger for at muliggøre Tysklands smidige adgang til web3

Samsung Deutschland samarbejder med cryptocurrency hardware wallet-producenten Ledger. Samarbejdet har til formål at muliggøre brugernes sikre og smidige adgang til web3.

Fra den 16. januar kan tysk-baserede Samsung-kunder bestille Ledger Nano X-enheder fra Amazon. Udover hardwaren har enkeltpersoner også mulighed for at modtage $100 Amazon-vouchers og vinde gratis NFT-kunstværker fra flere kunstnere. Listen omfatter sådanne digitale skabere som Bruno Urli, Charlotte Taylor, Spectre Berlin, Uniquecol, Stefan Grobe Halbuer, Zyva Studio og Antoni Tudisco. På en sidebemærkning har sidstnævnte tidligere indgået partnerskab med sådanne kendte virksomheder som Gucci og Moncler.

Dette er ikke Samsungs første skridt ind i web3-rummet. I 2019 lancerede teknologigiganten sin Samsung Blockchain-pung, som muliggjorde cryptocurrency-transaktioner. I 2021 samarbejdede teknologigiganten med Ledger for at aktivere hardware wallet support på Galaxy-enheder.

Herefter indførte virksomheden i 2022 flere metaverse initiativer. For eksempel lancerede virksomheden i april et metaverse-spil kaldet “Galaxy S22 Treasure Hunt”, som promoverede mærkets nye smartphone-model. Spillere kunne deltage i en skattejagt på My House-platformen og havde en chance for at vinde en Galaxy S22 Samsung-smartphone.

I oktober lancerede den latinamerikanske afdeling af Samsung en Decentraland-baseret oplevelse kaldet “House of SAM.” I december investerede den koreanske elektronikgigant 35 millioner dollars i sine latinamerikanske metaverse-initiativer for at tiltrække et yngre publikum.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Kurateret liste over gratis onlinekurser for iværksættere at tilmelde sig under denne lockdown