Samsung bringer Galaxy S23s nye software til ældre telefoner

Følgende artikel hjælper dig med: Samsung bringer Galaxy S23s nye software til ældre telefoner

Samsung annoncerede i denne uge, at de vil udrulle sin nyeste One UI 5.1-software til nuværende Galaxy-enheder, inklusive Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4-serierne. Virksomheden debuterede den Android 13-drevne One UI 5.1-opdatering på Galaxy S23 Ultra denne måned, og den bringer disse ekstra funktioner til almindelige brugere.

“One UI 5.1 er det opdaterede eksempel på Samsungs forpligtelse til at give Galaxy-brugere de seneste innovationer så hurtigt som muligt,” sagde Samsungs Janghyun Yoon i et blogindlæg. “I løbet af de sidste mange uger har vi arbejdet tæt sammen med vores tjenesteudbydere og operatørpartnere for at bringe One UI 5.1 til nuværende Galaxy-smartphones og -tablets rundt om i verden inden for et par korte uger efter lanceringen af ​​Galaxy S23-serien.”

Joe Maring/Digital Trends

OneUI 5.1 er en opdatering, der er beregnet til at drive integration mellem Samsung-telefoner og bærbare computere, forbedre tilpasningen og lade brugerne presse mere værdi ud af kameraet. Som med Apple er der nu et nyt delt udklipsholder, der vil give Samsung-brugere mulighed for at kopiere tekst på én enhed og derefter indsætte den på en anden. Du er også i stand til at dele websider problemfrit, forudsat at du har konfigureret Link til Windows-appen.

Kamera- og galleriapps ser også opdateringer her. For førstnævnte udvider Samsung Expert RAW-adgang direkte gennem hovedappen. Tidligere skulle brugerne bruge en separat Expert RAW-app til at tage RAW-billeder. Galleri-appen på sin side opfanger hurtigere ansigtssøgning og kan nu bruges til hurtigt at bygge familiefotoalbum.

Endelig tilføjer Samsung en række smarte widgets og rutiner, herunder en dynamisk vejr-widget, en forbedret smart forslag-widget med Spotify-integration og mere.

🔥 Anbefalede:  Få mest muligt ud af dit fortegnelsesindhold på Walmart Marketplace

Brugere har allerede rapporteret, at OneUI 5.1’s udrulning begynder, og Samsung angiver, at opdateringen kommer til Galaxy S22-serien, Z Fold 4, Z Flip 4, S21-serien og S20-serien i de kommende uger. Virksomhedens lange supporttidslinjer betyder, at S20 får opdateringer ud over, hvad den nu ikke-understøttede Google Pixel 4 og 4 XL gjorde, hvilket gør det mere ønskeligt at købe en Samsung-telefon for kunder, der er interesserede i lang levetid.