Sam’s Club One Day Pass: Shop uden medlemskab

Følgende artikel hjælper dig med: Sam’s Club One Day Pass: Shop uden medlemskab

Vil du shoppe i Sam’s Club, men har du ikke et medlemskab? Nå, der er en vej ud. Sam’s Club er et perfekt sted at handle, hvis du ønsker at købe dagligvarer, drikkevarer, slik, mejeri, fisk og skaldyr, frugt og grøntsager, delikatesse og tilbehør, økologiske fødevarer, salgsautomater, kød, dåsemad og emballeret mad, vin, frossen mad, håndværk ost, snacks og meget mere. I denne artikel vil vi informere dig om Sam’s Club endagspas ved hjælp af som du kan handle hos Sam’s Club uden at være medlem.

Sam’s Club One Day Pass: Shop uden medlemskab

Sam’s Club butik er kendt for at købe bulkprodukter og få enorme rabatter på dem. Men den største ulempe er, at du skal have et medlemskab for at handle derfra. Minimumsprisen for medlemskab for at blive medlem af Sam’s Club er $50 om året, men ikke alle er trygge ved at betale dette beløb. Men med Sam’s club one day pass kan du handle hos Sam’s uden medlemskab. Før vi diskuterer det, lad os lære om Sams klub.

Om Sam’s Club

Sams klub er en amerikansk kæde, der blev grundlagt i 1983 af Walmart Inc. Det er en detaillagerklub, der kun er medlem af medlemmer, og som leverer varer og tjenester til forbrugere og virksomhedsejere, plus at du også får luksusvarer til en overkommelig pris. Det er en forretningsmodel med begrænset vare, som giver sine medlemmer de bedste kvalitetsprodukter til den mest rimelige pris.

Du vil blive overrasket over at vide, at den har mere end 41 millioner medlemmer til hvem det leverer sine tjenester, og dette antal stiger hver dag. Det er en afdeling af discount merchandiser Wal-Mart Stores, der har mere end 450 butikker landsdækkende. Dets medlemmer kan shoppe i dets butikker, der er ret store og tilbyder mere end 4000 produkter, lige fra dagligvarer til lægemidler, tøj og andet.

De leverer varer ikke kun til enkeltpersoner, men også til kontorer, restauranter, markeder, daginstitutioner og forskellige andre steder.

Måder at handle hos Sam’s Club uden at være medlem

Du ønsker måske ikke at bruge $50 årligt på medlemskabet, men vil stadig have de frynsegoder, det tilbyder. Er det muligt? Nå, ja, der er adskillige måder, hvorpå du kan handle hos Sam’s Club uden at være medlem. Lad os tage et kig på nogle af de væsentlige-

1. Brug Sam’s Club One Day Pass

Hvis du ikke er medlem, kan du handle i butikken med rabatter, men ikke regelmæssigt. Dette endagsgæstepas hjælper dig med at komme ind i butikken, passet er gratis, men du bliver nødt til det betale et servicegebyr på 10 % på alt, hvad du køber i butikken. Du skal huske på, at du ikke kan bruge denne videregivelse Black Friday. Den gode nyhed er, at hvis du bliver i South Carolina eller Californien, skal du ikke betale gebyret på 10 %.

🔥 Anbefalede:  Jasper Ai vs. ChatGPT

2. Tillægsmedlem

Udover Sam’s Club endagspas, er der en anden god løsning til dig, hvis du ikke ønsker at betale for medlemskontingentet. Alt du skal gøre er tjek, om nogen af ​​dine venner eller et familiemedlem har Sams klubmedlemskabkan du være add-on medlem på deres konto og benytte alle de fordele, som medlemmet får.

Det bedste er, at du ikke skal betale 10% servicegebyr, men der er et lille gebyr for at tilføje nogen til dit medlemskort. Du kan betale det beløb og få alle de fordele, et medlem får. En anden ting, du kan gøre, er at give listen over produkter, du ønsker, til enhver af dine venner, der har Sams klubmedlemskab, og betale dem. Man kan tilføje op til 8 ekstra medlemmer for klubmedlemskabet og op til 16 for Plus-medlemskabet for $50 pr. person, pr. år.

3. Find en indkøbsven

Dette er en nem en. Hvis du kender nogen, der allerede har Sams klubmedlemskab, kan du det kontakte dem og følge dem på deres indkøbstur til Klubben og bruge deres medlemskab, hvis de er enige. Når du er færdig med at handle, kan du betale dem for de produkter, du køber; derfor er dette en fantastisk måde at få rabatter på uden at betale for medlemskontingentet.

4. Køb online

Du behøver ikke være medlem af Sam’s Club for at benytte fordelene gennem deres online shop. De opkræver bare et servicegebyr på 10 % på din samlede regning, det er en perfekt metode til at se deres tilbud, og hvis du finder dem tiltalende, kan du også vælge deres medlemskab. Hvis du ønsker at shoppe ofte gennem deres online platform, foreslås det at betale gebyret, da det vil være ret fordelagtigt.

5. Shop efter produkter, der ikke kræver medlemskab

Du kan købe adskillige varer uden at betale for medlemskabet. En af varerne er alle apotekets produkter. Andre varer er alkohol; grunden til, at det er ens for alle, er på grund af en lov, der forhindrer salg af alkohol ved medlemskabsordninger.

Derfor får også ikke-medlemmer alle de hårde drikke til samme pris. Så nu kan du feste hårdt ved at spare meget på hårde drikkevarer, hvis du køber fra Sam’s Club. Optiske tjenester er de næste ting, du kan vælge til nedsat pris som ikke-medlem. Det er et godt alternativ til Sams klubkort til én dag.

Du skal bruge medlemskabet for at købe optiske produkter, men ikke-medlemmer kan se en doktor i optometri til samme pris som på deres hjemmeside. Faktisk er der en ting mere, du kan gøre som ikke-medlem til samme priser, nemlig printe billeder og shoppe i deres fotocenter.

6. Spisning på caféen

Ja, du hørte det rigtigt; der kræves intet medlemskab for at købe noget fra Sam’s Club. Du kan tjek deres hjemmeside og se hvor de har caféer. Du kan tjekke dette under afsnittet ‘Tjenester i din klub’; ser du, at der er nævnt en café på listen, kan du besøge og nyde maden til nedsatte priser. Der er heller ikke noget servicegebyr for at spise eller købe noget i caféen.

🔥 Anbefalede:  Sådan gendannes Facebook-konto uden e-mail eller telefonnummer

7. Brug apoteket

Alle kan købe på deres apotek og få den sædvanlige rabat, ifølge oplysningerne på deres hjemmeside. Men alle Sam’s Club har ikke apoteker, du kan søge og finde den nærmeste butik med et apotek. Når du vælger placeringen, vil du under sektionen ‘service i din klub’ kunne se ordet Apotek, hvis denne butik tilbyder denne facilitet.

8. Shop under åbent hus

Ja, du hørte det rigtigt, der er mange gange i løbet af året, hvor Sams klub holder åbent hus. I dette tilfælde kan selv ikke-medlemmer benytte sig af deres tjenester og handle på lageret til nedsatte priser. Men spørgsmålet er, hvordan du får at vide om dette åbent hus-arrangement.

Til dette kan du tilmelde dig e-mail-advarsler eller følge deres Facebook-side. De informerer altid folk på forhånd om sådanne begivenheder, så folk kan få det maksimale udbytte og planlægge deres dag derefter.

9. Brug den 90-dages gratis prøveperiode

Mange mennesker får en invitation til en 90-dages gratis prøveperiode; hvis du er heldig, kan du måske også få det samme. Denne prøvetid leveres ikke efter anmodning. Du kan få denne gratis prøveperiode, hvis du får en e-mail fra et eksisterende medlem, som har fået et gratis prøvetilbud, som han kan dele med en ven eller et familiemedlem eller deltage i et partnerprogram, der gør 90-dages prøveversioner tilgængelige.

Der er adskillige fordele ved en 90-dages gratis prøveperiode, såsom at du kan benytte alle fordelene ved betalte medlemmer, og det bedste er, at det kan sagsøges, så snart du tilmelder dig det i butikken eller online. Hvis du annullerer den 90-dages gratis prøveperiode før tid, annulleres fordelene med det samme og kan ikke fornyes.

10. Brug af Instacart

Du kan shop fra Sam’s Club vha Instacart også, men der er ingen fordel, da du ikke får nogen rabat. Instacart oplyser, at Sam’s Club fastsætter de priser, de sælger på Instacart, plus at priserne online kan være højere end de normale butikker.

Sam’s Club-medlemskab

Efter at have lært om Sams klub endagspas, så lad os lære, hvad du kan få ved at tage deres medlemskab. At blive medlem af Sams klub vil koste dig $50 årligt. De har også et Plus-medlemskab, der koster $110 om året. Du får tonsvis af fordele som medlem, hvoraf nogle er nævnt nedenfor.

Fordele ved klubmedlemskab

Her er nogle fordele, du får ved at tilmelde dig klubmedlemskabet:

 • På brændstof
 • Øjeblikkelige besparelser
 • Tillægsmedlemskab
 • Sams klub MasterCard
 • Gratis medlemskab
 • Dæk & battericenter
🔥 Anbefalede:  Bedste lån uden kredittjek i Canada 2023

Fordele ved Plus-medlemskab

I plus-medlemskabet får du alle fordelene ved klubmedlemskab sammen med disse ekstra funktioner:

 • Optiske besparelser
 • Apotek besparelser
 • Tidlig indkøb
 • Gratis fragt

Sams klubmedlemskab kan hjælpe dig med at spare mange penge på hverdagskøb såsom elektronik, gas, dagligvarer, møbler, spil og meget mere. $8 og $12 er leveringsgebyret for henholdsvis plusmedlemmer og klubmedlemmer.

Faktisk, hvis du har medlemskab, kan du få andre frynsegoder, såsom gratis reparation af flade dæk, batteritest og udskiftning af forrudevisker ved Sam’s club benzinpumper. Udover dette kan du også få rabat på hotelreservationer, film, livebegivenheder, lejebiler og forskellige andre steder.

Når du tilmelder dig som medlem hos dem, vil dit medlemskab blive fornyet automatisk hvert år til standardprisen, indtil du ikke opsiger det. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at annullere medlemskabet, kan du nemt gøre det ved at besøge virksomhedens officielle hjemmeside.

Læs også: Cash App vs Venmo vs Zelle: Hvilken er den bedste?

Hvordan får man refusion for Sams klubmedlemskab?

Når du først har taget Sams klubmedlemskab og derefter føler du, at du måske ikke bruger det ofte, og at du ikke har brug for det. Hvad vil der ske i så fald, vil de give dig fuld refusion, delvis refusion eller ingen penge? Den fremhævende del er, at du kan få fuld tilbagebetaling af dit honorar, hvis du ombestemmer dig.

Her er et par måder at få den fulde refusion på:

 • Den første metode er at kontakte Sams klub kundeservice, da de kan annullere medlemskabet og udstede fuld refusion
 • Hvis du ikke kan besøge butikken, skal du ringe på 1-888-746-7726 og bede om at annullere abonnementet og udstede refusionen
 • En anden nem måde er ved at besøge deres hjemmeside og opsige abonnementet online. Dette er den nemmeste og hurtigste måde at få opsagt abonnementet og få dine penge tilbage.

Dette var nogle af de bedste måder at handle hos Sam’s Club på uden at betale deres medlemsgebyr. Vi har også informeret dig om Sam’s Club endagspas og hvordan du kan bruge det. Alt i alt kan shopping fra Sam’s Club spare dig for mange penge, så hvis du ikke er medlem, skal du enten vælge en af ​​de ovennævnte måder eller tage deres årlige medlemskab.

Table of Contents