Sammenhold sætter gang i dialog og afsky ved afskedigelser

Følgende artikel hjælper dig med: Sammenhold sætter gang i dialog og afsky ved afskedigelser

Ingen er sikret fra denne økonomi. Web3-spillekraftværket Unity kom med nyheder i denne uge, da de begyndte at nike hundredvis af medarbejdere. Administrerende direktør John Riccitiello lovede, at de ville undgå fyringer helt – at virksomheden ikke var i økonomiske problemer – ved et møde med 3.000 personer for to uger siden. På trods af selskabets seneste opkøb, falder aktiekurserne. De mangler endnu at få overskud.

Ordet på gaden var, at Unity planlagde et andet personalemøde i dag for at trække sig tilbage.

Rumblingen af ​​de første fyringer begyndte at dukke op for nylig Blind-en anonym platform som Glassdoor, hvor tekniske fagfolk kan afsløre deres erfaringer med at arbejde med forskellige virksomheder. Snart var det ikke kun tidligere og nuværende Unity-ansatte, der diskuterede virksomhedens uforskammede ignorering af dets eget ord – et par journalister kom ind for at læse og stille spørgsmål. Det næste du ved, Kotaku havde brudt en historie der antændte en storhedstid for overskrifter.

“Så jeg gætter på, at nogen talte med en journalist,” skrev en bruger på Blind. “Flere punkter i den Kotaku-artikel er fuldstændig usande btw. Godt stykke arbejde med at sprede sladder og yderligere tanke aktien, håber du har det godt med dig selv.”

Lidt mere om Unity: de er en berygtet spiludviklingsplatform grundlagt i midten af ​​2000’erne. “Du har næsten helt sikkert set dets logo dukke op i indlæsningsskærmene for nogle af dine yndlings- eller mindst yndlingsspil,” skriver OG Kotaku-stykket.

I kommentarfeltet til det stykke tilføjede en læser ved navn Darthviper107 flere nuancer og skrev, at Unity er “massiv lige nu inden for teknologi, enhver 3D-mobilapp eller AR/VR er sandsynligvis lavet i Unity sammen med mange populære spil. De plejede at være forbundet med lorte spil på grund af hvordan motoren ikke var super avanceret, men det er blevet en fordel for ting, der skal køre godt på mindre kraftfulde enheder som mobil og AR/VR, og med tiden har de tilføjet mere avanceret gengivelse funktioner, så det kan lave nogle seriøst imponerende spil.”

🔥 Anbefalede:  Microsoft løfter sløret for 3 forudsigelser for PPC-trends i 2023. Jeg vil forklare hver af dem

Riccitiello, tidligere chef hos EA, påtog sig rollen som Unity CEO i 2014. Kotaku rapporterede, at “I 2020, Riccitiello efter sigende så hans kompensation springe med 160 procent til 22 millioner dollars.” Protokol rapporterede, at Unity beskæftigede 5.245 personer pr. 31. december 2021. Det rygtes, at selskabet har skåret 300 til 400 personer og tæller uden nogen særlig afdeling sparet.

Afskedigelserne blev foretaget i en række improviseret, men generelt respektfuld Zoom-opkald. De tilbyder også fratrædelsesgodtgørelse – måske det absolutte minimum, men husk, “i denne økonomi.” Pakken inkluderer en måneds løn, mens de afskedigede leder efter nyt job, og COBRA-sundhedsdækning et par måneder længere. Unity opfordrer medarbejdere, der fik øksen, til at søge åbne roller i firmaet, men der har været rygter om et ansættelsesstop siden længe før dette rod.

På Blind tilføjede en tidligere arbejdsgiver, at Unity tildeler rekrutterere til medarbejdere, der søger nye roller i firmaet. En anden tidligere medarbejder nævnte, at opsigelse også betød “tab af e-mail og slap adgang og skal aflevere bærbar computer inden for 48 timer.”

Kommentarsektionen til Kotakus stykke beviser, at folk ikke er pressede over selve fyringerne. Vi ved alle, hvordan det er at være i denne økonomis luner. Det er uærligheden, der har udløst forargelse – og dialog. En kommentator spurgte, hvorfor virksomheder ikke kun kommer omkring forestående nedskæringer.

“Du skal sørge for at vride hver eneste ounce arbejdskraft ud af dine arbejdere, før du sparker dem til kantstenen,” skrev kommentator Jhelter Skelter. Dan Zeigler sagde: “Det er en strategi for at minimere aktive skydesituationer. Forargede medarbejdere har virkelig nem adgang til våben i dette land.”

🔥 Anbefalede:  7 opgaver at outsource til en Amazon Freelancer for at øge væksten

Rsqcom sagde: “Jeg vil gætte på, at det er en måde at forhindre folk i at ødelægge arbejde eller forårsage kaos, før de kan tilbagekalde adgangen. Virksomheder er ikke dine venner eller familie.”

I et langt minut der var Unity den ene part, der manglede i denne livlige samtale. Men nu har de tilbudt den samme dåseerklæring til Spiludvikler, Engadgetog protokol.

“Som en del af en fortsat planlægningsproces, hvor vi regelmæssigt vurderer vores ressourceniveauer i forhold til vores virksomheds prioriteter, besluttede vi at justere nogle af vores ressourcer for bedre at drive fokus og understøtte vores langsigtede vækst. Dette resulterede i nogle hårde beslutninger, der påvirkede cirka 4 procent af hele Unity-arbejdsstyrken. Vi er taknemmelige for bidragene fra dem, der forlader Unity, og vi støtter dem gennem denne vanskelige overgang.”

Hvis du vil have mere information, så hold øje med kommentarerne. Folk skal hjælpe hinanden i denne økonomi.

Læs relaterede indlæg: