Sam Altmans Worldcoin skal migrere fra polygon til optimisme forud for Mainnet-lanceringen

Følgende artikel hjælper dig med: Sam Altmans Worldcoin skal migrere fra polygon til optimisme forud for Mainnet-lanceringen

Sam Altmans Worldcoin skal migrere fra polygon til optimisme forud for Mainnet-lanceringen

Worldcoin Foundation og dets rådgiver, Tools for Humanity (TFH), har annonceret, at de migrerer deres økosystem og protokol fra Polygon til Optimism mainnet.

Worldcoins decentraliserede identitetsprotokol, World ID, vil være det første produkt, der er tilgængeligt på Optimism mainnet, efterfulgt af TFHs World App, en kryptopung, der muliggør transaktioner ved hjælp af Worldcoin, digitale aktiver og traditionelle valutaer.

Worldcoin Foundation hævder, at World-appen kan prale af mere end 1,6 millioner tilmeldinger i beta og over 500.000 månedlige aktive brugere, og at implementeringer på OP-mainnettet vil udvide adgangen til flere brugere.

Flytningen kommer som en del af Worldcoins indsats for at bringe Optimisms Superchain-vision ud i livet. Opfundet af optimisme, Superkæde refererer til et samlet netværk af kæder samt en platform for kæder. Målet er at kombinere forskellige lag-2’er, der i øjeblikket er adskilte, og få dem til at fungere sammen som et system, der kan dele information og nemt ændres.

Ved at bringe World ID til OP-mainnettet tager Worldcoin Foundation det første skridt til at opbygge inkluderende og åben identitet og styring på Superchain.

“Det har potentialet til at forbedre mulighederne i Citizens’ House governance, en nøglekomponent i Optimisms økosystem, såvel som deres AttestationStation, et eksperiment i nye tilfælde af identitetsbrug,” skrev Worldcoin Foundation i en blogindlæg.

Worldcoins historie med Optimism-økosystemet går tilbage til december 2020, hvor det lancerede betaversionen af ​​World App ved hjælp af Hubble, en optimistisk oprulning specifikt optimeret til simple betalinger, oprindeligt startet af PSE-teamet hos Ethereum Foundation. Da brugernes krav om funktioner ud over blot simple betalinger voksede ud af Hubbles muligheder, blev World App flyttet til Polygon, da Optimisme og Arbitrum var for dyre på det tidspunkt.

🔥 Anbefalede:  Hvor sender Shein fra, og hvordan er det så billigt?

For næsten et år siden bidrog Worldcoin og Optimism i fællesskab til EIP4844. Worldcoin Foundation hævder, at EIP4844 vil reducere lag-2 gebyrer med 10 gange. Andre bidragydere til EIP4844 inkluderer Coinbase via dets lag-2 netværk, Base, som er bygget på OPs open source OP Stack.

Medstiftet af OpenAI CEO Sam Altman, fik Worldcoins første lancering kritik for sin Orb, en åben iris-billed-enhed udviklet af TFH. Dens formål var angiveligt at skabe en database med irisscanninger, der repræsenterer “bevis på personlighed.” Det ville dog udsætte brugere for dataindsamling og privatlivsrisici, som Worldcoin endnu ikke har adresseret.

I marts afslørede Worldcoin sin nye decentraliserede identitetsprotokol, World ID og SDK, der vil give udviklere mulighed for at integrere protokollen i deres platforme. Worldcoin sagde, at World ID “ikke er afledt af eller knyttet til indehaverens biometri, telefonnummer, kryptopung eller nogen anden identifikator.”

Læs mere: